VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    14 Sep 2012

MovieFriday - 2012

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2012

2012 (2009) - Action, Drama, Äventyr,Thriller
Med bland andra Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, John Cusack
 
2012 går på tv3 ikväll klockan 20.00! Jag har sett den förut men kände inte igen något när det visades en liten snutt på reklamen, så jag ska se den igen, för jag älskar naturkatastroffilmer som handlar om att överleva och rädda världen. Är för övrigt väldigt säker på att jorden inte går under nu i december. Och skulle den göra det så känns det hela lite spännande haha.
 
TRAILER på youtube / CDON 59:-

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Fatma
14 Sep 2012 - 21:21
............................................................................................................................................................................................................

visst är det spännande med katastroffilmer!

Svar: Ja verkligen!
Liie ● Drops of Light

2
► Grimgoth
15 Sep 2012 - 10:50
............................................................................................................................................................................................................

Antar du såg dokumentären om "2012 går världen under"?
Gick för ett tag sedan på...discovery om jag inte minns fel.

Men den på visar att Maya indianerna inte menade att världen skulle gå under då, utan bara börja en ny "cyckel" i deras tidsräkning.
Och vad exakt som händer 2012 i Dec. framgick inte i några av deras skrifter.

Tolkningsfråga helt enkelt och vi får hoppas på att jorden går under då och dödar mänskligheten!

<3

Svar: Nej jag har inte discovery tyvärr.. Men har läst om samma sak som du skriver, det kommer säkerligen inte hända någonting. Om jorden ska gå under så tror jag det är vi själva som förstör den.
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?