VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER
   SÅLD!

    Kategori: EkonomiMånaden
    24 Sep 2012

SÅLD!

Kategori: EkonomiMånaden / 2012
Tassimomaskin + lite kapslar såld för 500 kr! En kaffemaskin var kul i början, tills man insåg vilka enorma pengar den kräver, typ 8 spänn för en liten kopp kaffe / choklad. Plus att det inte är så nyttigt om man dricker varje dag. Kan vara bra att ha sådär nån gång ibland bara. Jag skulle aldrig köpt den själv men eftersom jag vann den här svarta så var det kul att testa. Den hamnar för övrigt hos mamma nu. Mamma fick ju en röd likadan som jag också vann (hehe ibland har man tur) men när hon kunde få den svarta istället så bytte vi och jag sålde den röda. Att vara 500 kronor rikare är inte fel alls just nu.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► SOFIA
24 Sep 2012 - 21:34
............................................................................................................................................................................................................

sv: Ja, nitar är så grymt snyggt! Det börjar äntligen gå över hyfsat i tummen, haha :)

Svar: Haha vad bra ;)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?