VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: EkonomiMånaden
    04 Sep 2012

Spartips #2 - Vinn saker

Kategori: EkonomiMånaden / 2012
Hade tänkt att ta upp tävlingar som ett bra sätt att kanske spara pengar, och det passar ju ypperligt att prata om idag efter min vinst nedan!
 
"Jag tävlar inte för jag vinner ändå aldrig något" säger de flesta. Jag var likadan för några år sedan men insåg efter att jag vunnit jackan nedan av en slump (1 på 170) att det finns ju faktiskt en chans att vinna bara man är med. Alla har kanske inte turen att vinna något innan de ger upp, så därför säger jag nu, FORTSÄTT TÄVLA! Eller börja.
2009. Min första lite större vinst, skinnjacka värde 799 kr
 
Men jag väljer mina tävlingar väl. Är aldrig med i något som kostar pengar, det tycker jag är slöseri, men när det bara krävs ett eller några klick på datorn eller en kommentar någonstans så skadar det inte att delta.
 
Motiveringstävlingar deltar jag sällan i heller, om jag inte känner direkt att jag kan få ihop en ärlig supermotivering, och faktiskt brukar jag vinna ungefär hälften av gångerna jag motiverar. Men som sagt, det är väl två gånger per år som jag är med i sånna tävlingar.
 
Hur hittar man tävlingar?
 
Annas bloggtävlingar - Anna tipsar om diverse bloggtävlingar, men tyvärr uppdaterar hon inte lika mycket som förut utan bara några om dagen (förstår iofs inte hur hon hann med allt förut, när hon kunde slänga upp 50 tips på en dag!) och det är ofta tävlingar om barnsaker så jag hittar inte så mycket tävlingar för mig där längre.
 
Blienvinnare.com - Där finns mycket tävlingar, men få jag deltar i då jag aldrig vill vara med i dem man måste svara på massor av frågor och sedan godkänna att bli kontaktad via telefon av typ 20 samarbetspartners. Men ibland finns det någon enkel och bra.
 
Facebook - Följ företag på Facebook. Jag deltar om det är något enkelt som att gilla något eller att man ska godkänna en app och fylla i ett litet formulär med namn och adress, men dela saker gör jag väldigt sällan eftersom jag inte är aktiv på fb normalt och vill inte bara trycka ut tävlingar till mina "vänner".
 
HAR DU NÅGOT TIPS FÖR ATT HITTA TÄVLINGAR? KOMMENTERA!
Kommer det in minst 3 bra tips gör jag ett nytt inlägg med länk till de som tipsat!
 
Tänk på att inte tävla om saker du inte vill ha. Exempelvis skulle jag aldrig tävla om en skoter för 100 000 även om jag visste att jag skulle ha stor chans att vinna. Visst att man kan sälja den men kanske måste man först punga ut med 30 000 i vinstskatt och det är ju inte så roligt. Hade det däremot varit en fet utomhuspool för samma summa hade jag kunna tänka mig att betala 30 000 ;)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Monia - mamma till Tuvalie
04 Sep 2012 - 19:44
............................................................................................................................................................................................................

Jag vann en Samsung Galaxy S3 igår på facebook tack vare ett litet fyndigt rim =) Har även vunnit en sprillans ny barnvagn tack vare ett rim, samt en dyr bärsele med ett rim :) Så att rimma är ett hett tips, hehe ;) Sen småsaker vinner jag hela tiden med slumpens hjälp, och någon gång har jag haft en bra motivering också =)

Sen brukar jag också gå in på sidorna du länkat, men den här sidan har också bra tävlingstips: http://www.tavlingsguiden.se/

Ett annat tips är att söka på orden "tävling" "tävlingar" "utlottning" "vinn" "tävla" o.s.v på http://www.bloggportalen.se , då kommer alla inlägg som innehåller någon av dom orden - upp =)

Hoppas jag kunde hjälpa dig lite att vinna mer :) Kram

Svar: Åh men GRATTIS! Vad sjukt roligt :) Jag brukar också rimma i mina motiveringar, men samtidigt hålla mig till vad de faktiskt vill att man ska motivera om och även slänga in en liten men inte alltför stor komplimang till tävlingsanordnaren eller om produkten som tävlas ut, det brukar gå hem :) Dock är jag ganska fantasilös så måste verkligen känna att jag vill vinna för att det ska vara värt att tänka ut något perfekt för det kan ta timmar haha.
Tack så mycket för dina tips! Ska göra ett inlägg om dem framöver :) Kram!
Liie ● Drops of Light

2
► Jeanette♥
05 Sep 2012 - 13:59
............................................................................................................................................................................................................

Vilken lycka det måste ha vart och vinna en sån jacka:)

Svar: Oja det var det verkligen! Och sen dess så har vinsterna rullat in med jämna mellanrum :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?