VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: EkonomiMånaden
    10 Sep 2012

Spartips #3 - Gratis presentkort

Kategori: EkonomiMånaden / 2012
Ett mycket enkelt sätt att få gratis presentkort är att svara på enkäter på internet och bli belönad med poäng som du byter in mot presentkort. Det finns tre undersökningspaneler som det väldigt går fort att samla ihop poäng i, läs mitt inlägg jag skrivit förut, där finns all info och kommentera där så bjuder jag in dig till alla tre panelerna.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Anna - Heliophilia
10 Sep 2012 - 20:33
............................................................................................................................................................................................................

Du får gärna bjuda in mig. Har testat några förut men tyckte att det tog för lång tid innan det gav resultat, dvs innan man fick något för besväret.

Men om du har några bra tips blir jag som sagt gärna inbjuden. anna@heliophilia.se

Svar: Nu har jag skickat två inbjudningar till dig, den tredje går det inte att bjuda in till just nu, ska höra med dem när det går igen och skickar en inbjudan då.
Liie ● Drops of Light

2
► Liie
07 Oct 2012 - 16:24
............................................................................................................................................................................................................

Anna du är nu inbjuden till den tredje också.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?