VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: EkonomiMånaden
    25 Sep 2012

Spartips #7 - Svåråtkomligt konto

Kategori: EkonomiMånaden / 2012
Om man för över en liten summa pengar varje månad till ett konto som inte är kopplat till ett kort så blir det svårare att handla upp dem. Om man dessutom inte har någon internetbank till detta konto blir det ännu omständigare att ta ut pengar, så det gör man absolut inte till impulsköp. Jag har haft ett konto i KF Sparkassa som är en del av Coop tror jag, sen jag var 18. De senaste åren har jag inte satt in några pengar men gjorde det ofta förut, och för att ta ut pengarna måste jag till Coop samt även förvarna dem några dagar innan att jag vill ta ut så de kan se till att ha pengarna hemma. Men har du självdiciplin så funkar ju ett extrakonto i din nuvarande bank jättebra också.
 
Det var dagens spartips, just nu är jag sjukt omotiverad till typ, allt.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Anonym
25 Sep 2012 - 17:02
............................................................................................................................................................................................................

Smart! Jag har ett konto som jag kommer åt från internetbanken, men det har inte hamnat mycket pengar där.

Svar: Det bästa är ju om man har månadsöverföringar som sköter sig själv varje månad, då kommer pengarna in i alla fall :)
Liie ● Drops of Light

2
► Luxxie - Kreativt kaos & Konstigheter
25 Sep 2012 - 17:03
............................................................................................................................................................................................................

Det var jag som blev anonym, konstigt att att namnet bara försvann?

Svar: Ibland gör det ju det, blogg.se är ju inte världens stabilaste plattform just nu..
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?