VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: EkonomiMånaden
    20 Sep 2012

Spartips #5 - Följ företag på Facebook

Kategori: EkonomiMånaden / 2012
Idag låg det 7 prover på Vichys Normaderm dagcreme i brevlådan! Hade helt glömt bort att jag skrivit upp mig för att få testa på dessa så det var en rolig överraskning, jag som inte äger något ansiktskräm. Dom sa att det skulle räcka 7 dagar men kanske jag har litet fejs? För jag kan ta minst två omgångar ur varje påse :)
 
Så spartipset idag är, följ stora företag på Facebook! De delar ibland ut prover helt gratis. Nivea Sverige bland andra har jag fått massor av saker ifrån. Även mindre företag kan ha giveaways så följ alla företag som du tycker har intressanta produkter, rätt var det är så kanske dom delar ut något!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?