VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: EkonomiMånaden
    20 Sep 2012

Tävling! + 100 kr rabatt + Vinna hörlurar?

Kategori: EkonomiMånaden / 2012
- Imorgon fredag klockan 23.59 avslutas en tävling Michaela har om ett flerradigt budskapssmycke från Drops of Light! In och tävla vetja.
 
- Vill du ha rabatt på Footway.se? Jag har två koder att dela ut, vid köp över 500 kr så dras 100 kr bort med dessa koder. Vill du ha en? Dom två första som kommenterar att dom vill ha en och lämnar mailadress i mailfältet får varsin.
 
- Vad tror ni om att tävla om ett par Skullcandy hörlurar? Skullcandy Lowrider är namnet, i svart, och dom ligger i sin plastförpackning här på skrivbordet helt oöppnad. Jag har ingen användning alls för dom, men om ni vill att jag gör en tävling med dom som pris så gör jag det!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Frida
21 Sep 2012 - 16:11
............................................................................................................................................................................................................

Jag vill ha en kod :)

Svar: Den är skickad nu till din mail :)
Liie ● Drops of Light

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?