VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    09 Apr 2013

Designbeslutsångest

Kategori: Bloggdesign / 2013
Jag kan inte bestämma mig för hur jag vill ha designen! Tänkte flytta upp presentationen till headern för att utnyttja den ganska tomma platsen där och för att kategorierna skulle hamna längre upp och synas bättre. Men tycker det blev lite tråkigt i menyn utan bild... Haha har ändrat om två gånger och ändrat tillbaka direkt efter igen, så jag känner mig förvirrad. Vad tycker ni?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
09 Apr 2013 - 18:06
............................................................................................................................................................................................................

Jag tycker att det är bra som det är. Men hur du tänkt dig var heller inte dumt. Lite annorlunda med hela presentationen och knapparna där. Det blir nog bra hur du än väljer att göra :) Mycket hjälp jag var va? ;)

Svar: Heheh jaa ;) Tror jag behåller det som det är faktiskt.
Liie - Crystal Bullet Giveaway!

2
► Grimgoth
09 Apr 2013 - 18:21
............................................................................................................................................................................................................

Tycker du ska ha det som du har det nu.

Svar: Tack! Jag tror faktiskt att det blir så.
Liie - Crystal Bullet Giveaway!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?