VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    17 Apr 2013

LinkWithin på bloggen!

Kategori: Bloggdesign / 2013
Nu har liie.se legat nere ett par timmar och detta på grund av att någon grävt av en kabel i Västerås om jag fattat det hela rätt, så Loopias kunder tappat åtkomst till sina domäner och allt vad det är. Det konstiga är att webshopen fortfarande fungerar och det är ju tur! Varför vet jag inte, kanske Wikinggruppen har någon slags backup för sånna här tillfällen och det vore ju underbart om det är så.
 
Men bloggen går alltså inte att komma in på, om man inte skriver in min blogg.se adress som är heyli.blogg.se. Jag passade dock på att göra lite ändringar i designen nu, som jag tänkt göra ett tag men inte velat riktigt eftersom dessa ändringar har krävt att jag tagit bort mitt domännamn under tiden jag håller på, och då kan ju ingen hitta hit medans. Passade ju utmärkt att göra nu då med andra ord!
 
När man har egen domän verkar det inte fungera att lägga in LinkWithin-widgeten, men nu har jag ordnat det! Får hoppas den hänger med när jag kopplar på liie.se igen, det sägs att den bör göra det. Håller tummarna! Annars blir det krångligt att få tillbaka allt som det var tidigare, gjort massa ändringar och dum som jag är tog jag ingen backup...
 
Jag märker att ni inte hittar hit ordentligt, statistiken är sjukt låg idag och jag kommer inte uppdatera mer förrän Loopia fixat problemen.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linn
18 Apr 2013 - 00:08
............................................................................................................................................................................................................

Jag undrade just vad som hade hänt när det inte dök upp någon uppdatering från dig på Bloglovin.

Så skönt att det "bara" var en kabel som ställde det.

Svar: Ja visst, hade varit värre om något kraschat ordentligt. Är glad i alla fall att det bara var bloggen man inte kom åt, tycker så synd om dem driver stora företag när sånt här händer, dom kan ju förlora massor på bara en dag om de inte kommer åt webshop och mail.
Liie

2
► Grimgoth
18 Apr 2013 - 18:49
............................................................................................................................................................................................................

Undrade vad som hänt efter som man inte kom in här, men nu vet jag!
link within verkar kul, ska jag kolla in närmare och se om det är något för mig. :D

Svar: Jaa så störande men nu är det som vanligt igen :) Gör det! Tror det kan bidra till att man klickar runt mer bland inläggen.
Liie

3
► Linn
18 Apr 2013 - 19:53
............................................................................................................................................................................................................

Samtidigt så är större företag inte lika sårbara som småföretagare. Så även om stora företag förlorar massor av pengar så tror jag nog att det är precis lika illa för småföretagare när deras webshop kraschar.

Som tur var så var ju din webshop uppe hela tiden i alla fall.

Härligt dock att allt funkar som det ska nu igen. Jag gillar ju att läsa din blogg så den får inte ligga nere ;)

Svar: I början av december kraschade mailservrarna hos dem jag har min webshop hos och vi var ungefär 800 företagare som blev utan mail i flera dagar. Det var fruktansvärt jobbigt alltså, trots att jag är liten företagare, så det kan ju ligga något i det du säger faktiskt :) Fast då tyckte jag otroligt synd om de större också, när man läste deras inlägg på facebook så kände man verkligen paniken, strax innan jul och allt.
Naw vad gullig du är, tack :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?