VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggdesign
    17 Apr 2013

Nu funkar bloggen igen!

Kategori: Bloggdesign / 2013
Hejsan! Då var bloggen igång igen, mycket skönt, hatar när något man betalar för strular sådär. Men jaja, nu fick jag ju in den där LinkWithin i alla fall, även om den bara fastnade på första inlägget när jag kopplade på mitt egna domännamn. Fast jag är nöjd med det, lite renare så och tydligen mycket mer SEOvänligt och sånt är jag ju intresserad av. Så kanske tar bort den helt om ett tag jag vet inte. Vad tycker ni, är det bra med LinkWithin? Den verkar ju inte länka speciellt relaterade inlägg i alla fall haha.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Elaine
17 Apr 2013 - 21:56
............................................................................................................................................................................................................

Jag försökte också lägga in det där men det funkade inte...:/

Svar: Men vad konstigt! Det enda jag har hört är att den är svår att få att fungera om man har egen domän... Du kan ju kika på den här guiden kanske och se om det funkar om du följer den? http://www.designadinblogg.se/relaterade-inlagg-pa-blogg-se-linkwithin/
Liie

2
► LILITH - boktokig mamma med Borderline
18 Apr 2013 - 07:38
............................................................................................................................................................................................................

Det tar ett tag innan den lär sig vilka inlägg den ska visa som är relevanta. Ju fler kategorier man använder sig av ju lättare är det för den.

Svar: Ah okej jag väntar ett tag och ser vad som händer då :) Alltså ju fler kategorier man har på bloggen eller ju fler kategorier man lägger inlägget i? Många kategorier på bloggen har jag ju i alla fall :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?