VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    28 Apr 2013

Ny månad på ingång!

Kategori: Träning / 2013
Kan inte fatta att det snart är maj. Varje gång ny månad är på väg in blir jag så himla sugen att hoppa på World of Shape's FitnessFighten. Jag tror maj är den ultimata månaden att köra, sista vårmånaden liksom, en riktig kickstart inför sommaren! Behöver v e r k l i g e n bli av med mitt sockerberoende, gått helt åt skogen de senaste månaderna med godis i princip varje dag... Och en tightarekropp skulle verkligen inte skada heller.
 
Kan inte fatta heller att det är 11 månader sedan jag körde det sist. Juni kan jag säga var riktigt tuff, det var midsommar, stadsfest, flera kalas och inte minst så var det ju sommar. Men det gick det också. Jag behöver verkligen tävlingsmomentet som FitnessFighten ger, att ha chansen att vinna 21.000 kr eller en träningsresa, hur underbart!? Utan den motivationen har jag svårt att pusha mig själv från bekvämlighetszonen. Och peppen i facebookgruppen. Jag är sån som vill träna ensam, men att veta att det finns fler som går igenom exakt samma sak som en själv ger en boost bara det, sen är stämningen så himla fin där.
 
När jag var med förra gången blev jag sjuk ungefär i mitten och tränade inte på 13 dagar. Ändå sänkte jag vilopulsen med 18 slag per minut, tappade 11 cm i midjan och 3 kilo totalt, man kunde till och med skymta någon magruta faktiskt, om än långt in. Förstå vad som kan hända om man utför hela programmet! Kikade igenom mitt secret stash där jag förvarar pengar jag fått i present, ska verkligen överlägga om jag har råd med att betala för träning. Nu när jag har löpbandet blir 10minuterskonditionen som man ska lägga in mitt i styrkan lättare än sist också när jag sprang fram och tillbaka genom fyra rum i källaren... :)
 
Har du testat FitnessFighten eller något annat av deras program? Jag tycker det när man tränar löpteknik verkar intressant också, synd bara att det inte är en tävling. Jag behöver tävla! Klicka in dig här för inspiration vetja, eller se mina resultat här.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Maolion
28 Apr 2013 - 12:44
............................................................................................................................................................................................................

Vad härligt med träning!
Lycka till! :D

Svar: Tack!! :)
Liie

2
► Louise
28 Apr 2013 - 13:13
............................................................................................................................................................................................................

Åh det kanske man borde haka på! ;)

Svar: Do it! Bästa träningen jag testat på :)
Liie

3
► Linn
29 Apr 2013 - 22:49
............................................................................................................................................................................................................

Oj, vilken skillnad det gör!
Blev riktigt träningssugen när jag klickade in mig på länken.

Och som du säger maj är den perfekta månaden att starta träningen i. Jag följer, ju som du säkert vet, FlyLadys koncept och hon kör ju med att man ska lära in en ny vana varje månad. Och det är ju knappast någon överraskning att maj månads vana är just att komma igång och röra på sig.

Än så länge är jag rätt däckad av den elaka bakterien men sen så... Tyvärr har jag inte plats med ett så fint löpband som du har men jag kan ärligt säga att jag är sååå sugen på ett likadant.

Kram
Linn

Svar: Det där med att lära in en ny vana varje månad tycker jag är jättebra, alltid fastnar lite av det man gör som man kan ta med sig i framtiden :) Hoppas du piggat på dig nu! Kram
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?