VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    21 Apr 2013

Outlook - Jobbigt

Kategori: Övrigt / 2013
Hotmail bytte ju namn till Outlook och förändrade en hel del, det mesta gillar jag men alltså, inte svarspilen! Man ser den ju knappt! Skitjobbigt när man har mycket mail och inte ser ordentligt vilka man har svarat på... Ikonen för att det finns en bifogad fil syns mycket tydligare då den är en mörkare gråfärg, det borde pilen vara också. Om du tycker som jag:
 
1. Logga in på Outlook
2. Klicka på kugghjulet längst upp
3. Klicka på Feedback
4. Välj något av de två sista alternativen
5. Be dem ändra färg på svarspilen till någon som syns bättre
 
Jag har själv gjort det, men tror inte de ändrar för att en enda person tycker så. Jag håller på att bli galen alltså, tycker inte alls det är bra så här. Eller är det bara jag som börjar bli gammal och se dåligt kanske haha..

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
22 Apr 2013 - 14:12
............................................................................................................................................................................................................

- Hihi ja visst är de för söta:)

2
► Grimgoth
23 Apr 2013 - 17:36
............................................................................................................................................................................................................

Bra tips. dock tycker jag att det är svårt att se skillnad mellan läsa och olästa mail färgmässigt, det enda som är skillnaden är ju fet stil typ.

Svar: Det tycker jag inte är lika svårt, rubriken är blå för mig och fet, så det tycker jag är bra :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?