VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    21 Apr 2013

Sista dagen med rabatt!

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2013
DÖRRMATTA / BLOCKLJUSSTAKE / KUDDFODRAL / LJUSLYKTA
 
Idag söndag är sista dagen att handla med 15% rabatt hos Ambinesshome.se! Koden är liie och gäller på allt, och förutom det fina som finns på bild så finns ju mycket annat, Yankee Candles t.ex!
 
Vad tycker ni om att jag ordnar rabattkoder till härliga webshopar, är det något jag bör fortsätta med eller är det inte intressant?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Alice
21 Apr 2013 - 12:46
............................................................................................................................................................................................................

Perfekt. Jag är verkligen jättesugen på att dekorera om här hemma, vi har liksom för lite svart/vitt, och för mycket... färg och plotter. :P

Svar: Alltid skönt att byta ut plotter mot svartvitt ;)
Liie

2
► Linn
22 Apr 2013 - 03:22
............................................................................................................................................................................................................

På fråga A svarar jag - Fortsätt för jösses, jag har ju precis hittat hit och älskar att få handla med rabatt.

På B - som inte är någon fråga säger jag - stort tack för din fina krya-på-dig-hälsning hos mig - det värmde och jag behövde det just nu, har feber och ond ond ond hals.

På C - skulle jag skriva något mer men jag skyller på febern för jag kommer inte längre ihåg vad det var, men det var säkert något bra.

Hoppas du har haft en härlig helg!
Kram
Yrande Linn

Svar: A. Då ska jag se vad jag kan göra, om det finns någon som vill ge oss lite rabatt :)
B. Jag hoppas verkligen du blir piggare snart! Såg på din blogg att du fortfarande var sjuk... :/

C. Skönt att det finns fler som är lite yra hehe om ändå bara för en stund, själv har jag ingen feber men glömmer saker ändå, lite för ofta än man önskar vid min ålder :p

KRAM!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?