VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    13 Apr 2013

Städmusik

Kategori: Music / 2013
Ja alltså, nu vänder vi dygnet igen och det är så jäkla skönt att få sova en hel "natt" i sträck. Med det menar jag morgon och förmiddag. Det är så himla mycket enklare att sova då. Nu ska jag dra fram städgrejerna och fixa lite. Men skulle behöva musik till det, gärna något glatt men vet inte var jag ska leta. Ibland hör jag någon tjej på radion i bilen med någon sån där partylåt och tycker den är bra, men kommer inte ens på hur den går. Det är förmodligen Lady Gaga eller Rihanna eller så finns det väl en till jättekänd brud? Hehe. När det kommer till populär radiomusik är jag verkligen HELT borta.
 
Hur som helst behöver ni inte försöka komma på vad för låt det är för det är omöjligt, däremot skulle jag uppskatta glada spotifylistor! För visst kan man fortfarande dela med sig av sånna? Lite partystil gärna, men inget sånt där som bara låter utan sång. Kikar in här om en stund och hoppas att det finns en lista jag kan låna :) Hoppas ni har en kanon lördagkväll!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
14 Apr 2013 - 01:23
............................................................................................................................................................................................................

Jag har ju sån blandad musiksmak så det finns inte. Men just radiomusik är jag också helt lost på, speciellt sånt där poppigt glatt. Däremot har jag en lista som är lite sådär mysglatt så man får en härlig känsla i kroppen och ett fånigt flin (iallafall jag :)) om du vill kika igenom.
Adressen till den: http://open.spotify.com/user/madeleinelindh/playlist/6Cp1QvRq52tR5UhNYPUHOw
Kan rekommendera: On top of the world, Mary Mac och Come on Eileen
Hoppas någon av låtarna kan vara till hjälp iallafall :)

Svar: Tackar, den ska jag testa nu! Inte hört talas om en enda av låtarna tror jag, blir spännande!
Liie

2
► Madde
14 Apr 2013 - 11:13
............................................................................................................................................................................................................

Nu när jag sitter och lyssnar på musik så kom jag på att jag måste tipsa dig om The Baseballs. Vet inte om du tycker om sån musik men det är Rockabillygrabbar som gjort om kända hits. Jag blir iallafall väldigt glad när jag lyssnar på dem :)

Svar: Det är inte riktigt min stil men lite glatt var det allt :) Försökte lyssna på din lista igår också men gav upp då jag inte fick den att spela alla låtar, utan bara den jag klickade på och sedan gick den tillbaka till listan jag körde innan. Eftersom vi bara kan spela musik från Jimmys dator så orkade jag inte springa fram och tillbaka, men on top of the world hann jag med och den var rätt härlig :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?