VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    09 Apr 2013

There's more than 1 of everything

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2013
Nu har vi börjat titta på serien Fringe igen! Har sett den två gånger tidigare men så har vi tagit uppehåll efter tre säsonger typ, och eftersom det är så pass invecklat och jag är ganska glömsk när det kommer till serier och film, så måste jag se om allt igen för att kunna hänga med. Det är tur man tycker det är bra! Skapad av J.J. Abrams som ju även skapade serien Lost och som bilden visar så handlar även denna serie om lite skumma härliga saker. Sjukt bra tycker jag, och när man ser om den så här så förstår man så mycket mer än när man ser den första gången.
 
Vi såg även om hela Lost för ett par månader sedan. Det rekommenderas verkligen att göra om man var förvirrad efter att ha sett det första gången, allt hängde ihop mycket bättre andra gången och några av frågorna som t.ex var isbjörnarna kom ifrån fick man ju faktiskt svar på, även om det var i en kort mening helt oväntat som man säkert missade första gången. Jag tror till och med att jag förstod slutet, och gillade det lite mer än vad jag gjorde sist. Även om jag tyckte det lutade mot ett annat slut som jag hade gillat bättre.
 
Ser ni på sånna här serier?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Clara
10 Apr 2013 - 06:39
............................................................................................................................................................................................................

Är dålig på att följa serier! Tiden räcker inte till1

Svar: Jag tar mig tid jag, älskar att lägga mig på kvällen och se ett eller några avsnitt för att koppla av.
Liie

2
► LILITH - boktokig mamma med Borderline
10 Apr 2013 - 08:28
............................................................................................................................................................................................................

Fringe är en av mina absoluta favoritserier men jag är mindre förtjust i den sista twisten de lade till.

Svar: Åh vad spännande! Säg inte vad för twist det är, jag har bara sett tre säsonger (tror jag, kan vara fyra också haha kommer inte ihåg och vågar inte googla hehe)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?