VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    28 Apr 2013

Vinnarna är...

Kategori: Vinnare / 2013
Vill först och främst tacka av hela mitt hjärta för att ni hjälpt mig med denna undersökning. Ni har gett mig otroligt värdefull information och jag har läst varenda rad ni skrivit och tagit till mig, det vill jag verkligen att ni ska veta. Jag skrev ut alla svaren igår för att återigen gå igenom allt framöver, 27 stycken A4 blev det, och på dem ska det markeras och göras statistik av allt ni skrivit.
 
Det blev 118 svar och 98% av dem har haft något informativt att säga i alla fall på någon fråga. Så det var som ni säkert förstår inte lätt någonstans att bara välja tre vinnare, men nu är det äntligen klart!
 
Har valt ut de jag gillade (obs, inte de som bara skrivit positivt, utan de som kommit med konstruktiv kritik, bra idéer och som delat med sig av sina tankar, både positiva och negativa) och klistrat in i ett speciellt dokument under de här två veckorna, och sållat, sållat, sållat. När jag var nere på 10 stycken igårkväll fick jag gå lite på känsla helt enkelt, och det blev dessa tre här under, grattis!! Jag kommer maila er strax, så du som heter så här och deltagit, håll koll på mailboxen, kanske just du har vunnit!
 
 
 Du vinner ett presentkort på 300 kr på dropsoflight.se!
 
Motivering: För att hon har synat varenda hörn av webshopen och delat med sig av varenda tanke som kommit upp, tre stycken hela A4 papper blev all hennes text! Men det är inte mängden som avgör så klart, det är att hon föreslagit massor (och då menar jag m a s s o r) av bra förändringar, tillägg och verkligen delat med sig av allt hon tycker och känner.
 
 
Du vinner ett bad och duschkit med hallondoft!
 
Motivering: För ett mycket bra förslag på vad Drops of Light kan utöka sortimentet med, och väldigt utförligt förklarat hur hon vill ha det. Jag tror faktiskt jag ska genomföra hennes förslag exakt som hon skrivit.
 
 
 
Du vinner en biobiljett och en godispåse!
 
Motivering: För bra förslag på lite mer kreativa och roliga sätt att synas på i sociala medier.
 

ÅTERIGEN, STORT TACK TILL ALLA ER SOM DELTAGIT, NI ÄR UNDERBARA MÄNNISKOR ALLIHOPA! Är det någon som är intresserad av att höra några av svaren i statistikform sedan? Alltså jag skriver inte ut vad just DU tyckte, utan en sammanfattning av hela enkäten, helt utan identifiering.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linn
29 Apr 2013 - 21:26
............................................................................................................................................................................................................

Tack snälla Liie!

Vad glad jag blir över vinsten!!!
Jag vet att jag skrev en hel del men inte att det råkade bli så pass mycket (hoppsan)
Men det var ju det enkla jobbet i det hela, att skriva mina åsikter och tankar alltså.

Nu kommer den svåra frågan!
Vad ska jag välja av allt fint du har i web-shopen?

Det blir en hård nöt att knäcka så här ska frossas bland bilderna i din webshop, vilket passar mig perfekt nu när jag ligger och återhämtar mig från en riktigt brakförkylning.

Tusen tack för vinsten!

Kram
Linn

Svar: Vad roligt att du blev glad :) Underbart att läsa allt du skrev! Du kan ju vänta en stund tills du kommer på vad du vill ha eller ramlar över någon bra text du skulle vilja bära med dig, presentkortet räcker ju ett tag! Det är jag som ska tacka för att du tog dig tid att svara på min enkät :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?