VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Resor
    28 Aug 2013

Långbryggan i Rättvik

Kategori: Resor / 2013
Sista inlägget om semesterns fjärde dag! Vi campade på Siljanbadets Camping som ligger alldeles bredvid Långbryggan, och vid midnatt gav vi oss ut i ovädret för att fota lite. Fotar sällan i mörker, och blev lagomt tjurig över att jag inte hade något stativ. Man fick ta det som fanns, vilket var ett räcke. Därför syns en stor del av räcket på alla bilder som togs. Det var nog ett smart drag att gå ut på bryggan på natten, det var helt folktomt :)
 
På bilden ovan har vi nästan gått över hela bron, det är sjukt lång alltså, kändes som att man aldrig kom fram.
 
 
 
Lite info om Siljanbadets Camping!
 
- 210 kr utan el och fick vi stå utanför det riktiga området, bredvid tågrälsen. Det dundrade på bra när tågen drog förbi.
- Man behövde inga nycklar eller kort för att komma in till toaletterna och det var gratis dusch.
- Vanliga toaletter men även toaletter som man gick direkt in i utifrån, det gillar jag! Dusch fanns där också.
- Byte av kylklampar kostade 5 kr styck.
- En ganska stor camping med mycket folk men ändå tyckte jag inte den såg speciellt trång ut, det var trevligt.
- Campingen ligger alldeles intill den fina Långbryggan och vi åt på en liten pizzeria alldles bredvid campingen.
- Någon slags blandning mellan vanlig minigolf och äventyrsgolf fanns. Jättekorta banor och inte så många, 50 kr per person. Aningen dyrt tycker jag faktiskt, det gick jättesnabbt att spela igenom banorna.

8 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    27 Aug 2013

Dålig lukt på toan?

Kategori: Tips - Blandat / 2013
 
Att prata om toaletter och dålig lukt som uppstår efter ett besök, det är något jag sällan gör. Men nu har jag köpt något som är alldeles för bra för att inte tipsas om, så nu blir det ett toalettlukt-inlägg ändå. Vann ett presentkort på Smartasaker.se för ett par månader sedan, och nu i augusti har de sänkt fraktkostnad så jag tänkte att det är perfekt tidpunkt att utnyttja dessa 200 kr.
 
Köpte den lilla flaskan Just a Drop, bland annat. En enda liten droppe i toastolen innan man sätter sig och man slipper lukten. Det bildas nämligen en skyddshinna på vattnet som stänger inne lukten under vattenytan! Kan säga att jag älskar den, det står att den tar bort ca 98% av lukten och det tycker jag stämmer alldeles utmärkt, och ibland känner man enbart av eukalyptusdoften. Lite mer info kommer här:
 
- Miljövänlig
- Biologiskt nedbrytbar
- Tar bort ca 98% av lukten
- Säker för alla toaletter och avlopp
- Räcker till ca 400 spolningar
- Doftar eukalyptus
- Pris: 79kr!
 
Nästa års roadtrip kommer bli mycket roligare nu! Avskyr att gå på toa på campingar, brukar alltid gå mitt i natten då alla sover för att ingen ska behöva gå in efter mig, tycker det är så vidrigt när man kommer in på en toa och det stinker, vill inte utsätta någon för det. Jag kommer ha med flaskan i väskan så fort jag är utanför huset faktiskt.
 
Tidigare har jag köpt Toastickan som också fungerar perfekt. Tar bort de allra värsta dofterna helt och hållet (även soppåslukt mm) men de kan man inte riktigt tända på offentliga toaletter eller hos en kompis, vem vet om man drar igång något brandlarm eftersom de ryker ganska mycket om dem. De avger också en ganska stark tändstickedoft, luktar visserligen gott och lite sådär juligt, men det är inte alla gånger man vill gå runt och lukta bränt trä. Perfekt att ha hemma dock!
 
Tänk om alla kunde ha en sån här flaska med sig, toalettvärlden skulle vara så mycket trevligare att vistas i! Köp en nu i augusti medans frakten bara är 29 kr istället för 49 kr, men är det första gången du handlar hos Smartasaker.se kan du få det fraktfritt :)

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Resor
    26 Aug 2013

Om jag badade?

Kategori: Resor / 2013
Jadå det blev ett dopp i Västanåfallet! Ett ofrivilligt men ett dopp är alltid ett dopp, och vad gör en svullen tumme när man fått bada lite? ;) Här har jag nyss kravlat mig upp och Madde kan inte sluta skratta haha. Inte jag heller för den delen! Jag halkar väldigt sällan och har liksom trott att det går alltid att rädda sig om man bara är medveten om att man det är halt. Men icke, hann inte ens reagera förrän jag låg där!
 
Trots blöta kläder så var jag lika glad för det! Hoppa kunde jag göra också, med lite coaching blev det bra mycket bättre än failbilderna för några år sedan. Vi har haft en sån härlig helg!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Resor
    24 Aug 2013

Helvetesfallet

Kategori: Resor / 2013
Jag är förmodligen ute och tittar på något slags vatten precis just nu, så vad passar bättre än ett inlägg om Helvetesfallet! Det här var ett trevligt litet vattenfall i Orsa, ligger ganska nära Storstupet så vi besökte båda på samma dag under semestern.
 
Ganska skrämmande bro, tyckte inte det var roligt att se sambon mitt på den sådär!
 
Det syns kanske inte men jag var ganska skraj när jag gick över, och det tog en stund innan jag vågade mig ut också!
 
Är inte alls speciellt nöjd med bilderna från Helvetesfallet, så därför blir det bara två. Lyckades inte fånga det fina liksom, det ser bara platt och trist ut då de blev alldeles för ljusa och utfrätta. Då är det bättre ni får åka dit och upptäcka själva om ni vill se hur det ser ut, istället för att kolla på mina oinspirerande bilder. Ibland blir det helt enkelt inte som man vill!
 
Fast Photoshop kan ju rädda det mesta, så jag slänger in den här också. Min sambo är förresten nästan bättre på att ta skarpa bilder än vad jag är, han som typ inte hållit i en kamera innan semestern. Lite redigering på det så kan dom faktiskt bli bloggmaterial!  T e a m w o r k  :)

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    23 Aug 2013

För kallt för ett bad?

Kategori: Vardagen / 2013
Här står jag och drar i shortsen. Tänk om träd och buskar kunde vara lila, bara för en dag eller så, det skulle vara magiskt.
 
I helgen ska Madde och Daniel campa här i Kramfors i deras grymma husvagn, så vi ska ut på äventyr. Det blir ganska säkert ett stopp vid Västanåfallet igen (ska jag ge mig på ett dopp då tro?) och sen får vi se var vi hamnar. Nu ska jag göra klart allt med mail och ordrar och sånt så jag inte behöver tänka på det alls i helgen, det blir skönt det.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    22 Aug 2013

Papperstjocklek?

Kategori: Företagslivet / 2013
Är det någon här som kan något om papper? Jag skulle behöva ett papper som man kan skriva ut på båda sidorna utan att det syns igenom, vilken sort bör man välja? Jag vill inte ha något extra överdrivet tjockt, alldeles precis över gränsen vore perfekt eftersom papperet ska skickas och vikt är pengar, både när det kommer till att köpa papperet och att skicka det.

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    22 Aug 2013

Tidning för företagare

Kategori: Företagslivet / 2013
Jag är sån som gärna läser saker jag har nytta av, men det vet redan ni som hängt här ett tag. Romaner, trista hej-idag-har-jag-på-mig-detta-bloggar och skvallertidningar går helt bort för mig. Däremot älskar jag böcker om företagande, bloggar jag ka lära mig något av, och så har jag faktiskt också hittat en tidning jag inte skulle tacka nej till en prenumeration på.
 
Tidningen heter Driva Eget och de skriver om allt möjligt gott och blandat som en företagare kan ha nytta av. Har dock aldrig läst den i sin helhet men läst många utdrag, och blir lika sugen varje gång att köpa tidningen. Har tyvärr aldrig sett den i butik så det verkar vara internet som gäller för att få sig den, tidningskungen.se har den till exempel och därifrån har jag också lånat bilderna.
 
I tidningen tipsar de om trender, skatter och upplyser ibland om nya lagar och regler. Det skrivs om hur man hanterar kunder, chefer, konkurrenter och fakturaskojarna. Och så pratas det en del om livet med. Kan man byta karriär vi 57 t.ex, om appar som löser livspusslet och tecken på att du är en jobbmissbrukare är ämnen som tagits upp tidigare.
 
Tidningen kommer ut ungefär en gång varannan månad och det tycker jag är ganska lagomt för att man ska hinna ta sig tid att läsa ordentligt. Vilka slags tidningar gillar ni? Tips på någon annan företagstidning kanske?

20 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    21 Aug 2013

Håller bloggvärlden på att dö ut?

Kategori: Tankar / 2013
På den gamla goda tiden blev jag till och med avmålad! Okej.. Det hände visserligen bara en gång under 2009 men är lika glad för det! Kim Palmäng har gjort denna härliga illustration! Så mycket snyggare än originalbilden till och med.
 
Jag är nog inte ensam om att känna att bloggvärlden håller på att försvinna sakta men säkert. Kom in på ett av mina inlägg från maj 2009 idag, och tänkte att jag skulle ta och räkna ut statistikskillnaden då och nu. Maj 2009 och maj 2013 blir väldigt bra exempel, då de låg hyffsat lika vad gäller inlägg och besöksantal.
 
Maj 2009:
Jag skrev 40 inlägg och fick totalt 993 kommentarer
I snitt hade jag 149 besökare om dagen
 
Maj 2013:
Jag skrev 43 inlägg och fick totalt 134 kommentarer
I snitt hade jag 127 besökare om dagen
 
Det har alltså gått från ett snitt på 24 kommentarer per inlägg till 3. Det kan ju visserligen betyda att min blogg blivit dåligare också, men har sett fler som uppmärksammat denna bistra trend så jag vill inte skylla allt på min blogg riktigt ännu ;) Jag var kanske roligare för fyra år sedan eftersom jag inte alls mådde som jag gör nu, men jag skrev ju som en kratta och med ungefär 100 smileys i ett och samma inlägg. Skrev nästan bara om vad jag gjorde om dagarna och hade ingen struktur alls på mina bilder, dålig kvalitet och alla i olika storlekar så det ser riktigt rörigt ut. Det bästa inlägget jag skrev var nog det här, som i princip handlar om att dricka alkohol tills man inte pallar mer. Ja, det var ungefär den klassen min blogg befann sig i för fyra år sedan.
 
Själv så tycker jag bloggen är mycket bättre nu, men det är ju bara min åsikt. Fast jag var nog bättre på att kommentera andras bloggar förut än vad jag är nu, det får jag nog erkänna.. Så jag bidrar också till denna nedgående bloggspiral när jag tänker efter!
 
Nu vill jag ju veta såklart, har ni också märkt av detta på era bloggar? Att ni får mindre kommentarer än förut eller att ni själva kommenterar mindre, och att bloggvärlden känns allt slöare och slöare?

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Resor
    20 Aug 2013

Storstupet

Kategori: Resor / 2013
Tänkte fortsätta berätta lite om semestern faktiskt, jag glömde helt bort att jag pausat mitt i. Här är vi vid Storstupet i Dalarna, det var en trevligt plats. Ensamma var vi också! Men inget badvatten, såg ganska smutsigt ut. Roade mig med att klättra istället.
 
Där vill jag ha picknick.
 
 Tycker om att sitta vid stup...
 
...och branta klippväggar. Fast det visste vi ju redan.
 
 Dag fyra på semestern och jag kommer på först nu att jag har min fjärrutlösare med mig.

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Skönhet
    19 Aug 2013

Några viktiga köp

Kategori: Tips - Skönhet / 2013
 
Jobbiga utgifter men nödvändiga. Lite dumt ju att lägga 1500 kr på att bleka håret och sen så underhåller man det inte och blir gul för att man inte vill lägga 139 kr på ett silverschampo som är väldigt bra och räcker i över ett år.. Konstigt hur man prioriterar ibland haha. Nu fick jag helt enkelt ta mig råd i alla fall, står inte ut längre med de riktigt gula tonerna som började komma för ett tag sedan. Det är tur jag har varit mycket i solen så det är mest i underhåret, men vore trevligt att kunna sätta upp håret också.
 
Nordicfeel.se har jag aldrig handlat av förut, men de hade väldigt bra priser och gratis frakt, allt detta kunde jag inte hitta billigare någon annanstans så får hoppas de levererar, och gärna snabbt! Sparade över 200 kr på att inte köpa det i butik :)

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagsrummet
    18 Aug 2013

Tre små hyllor

Kategori: Vardagsrummet / 2013
Om det är något jag avskyr så är det att sätta upp hyllor. Speciellt om det är två eller fler som ska sitta på speciella avstånd från varandra. Nu när jag håller på att städa ordentligt på kontoret där de stått på golvet i ett år så fick jag nog av flyttande och snubblande, så nu sitter de på väggen i vardagsrummet. Tog ungefär en timme men blev bra.
 
Nackdelen är väl att jag äger inga prydnadssaker, i alla fall inga som jag vill ta fram. Så har ställt dit ett fågelformat saltkar och ett blockljus, hehe. Allt helt i vitt såklart. Det låter säkert tråkigt med vitt vitt vitt men jag. älskar. det.

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    17 Aug 2013

Virkat och stickat i vitt!

Kategori: Kläder / 2013
På tal om kyla så kom jag att tänka på Anki som jag inte kikat in hos på ett tag! Jag är ju smått besatt av vitt så måste bara dela med mig av dessa vita fräscha grejer hon stickat och virkat på senaste tiden, blir så impad av folk som kan sånt alltså. 250 kr för väskan och resten kostar mindre än det till och med. Har ju redan ett par snygga uppstickare hon har gjort, kommer användas flitigt igen till hösten och vintern.
 
För den som inte hört talas om uppstickare tidigare så är som benvärmare, fast utan den långa delen som man oftast kämpar hårt med att knövla ner i stövlarna, smart va? Mina favoritstövlar är alldeles för trånga för benvärmare, uppstickare är perfekta så man kan få ett litet roligare avslut på stövelskaften ändå!
 
De här ljuslyktorna tyckte jag var häftiga också, tänk att ha ett par ute på altanen en sommarkväll, eller sätta sig ute på en filt på gården en vinternatt och sprida massor av sånna omkring sig! Ser ut att ge himla mysigt sken.

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    17 Aug 2013

Isbjörnsjackan på!

Kategori: Vardagen / 2013
Alltså fy vad kallt det är! Lufsar runt i massa strumpor och isbjörnsjackan. Ser nu att det är 22 grader inne, men det får man väl ändå kalla lite kallt i alla fall? Det har regnat i typ en vecka, har varit riktigt mysigt att bara sitta inne och höra regnet dundra ner utanför. Men nu verkar solen börja ta över mer och mer. Jag längtar ändå lite efter hösten i alla fall.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret
    16 Aug 2013

Taklampsbyte

Kategori: Kontoret / 2013
Var till Birsta härom veckan, och då köpte jag min tredje MELODI lampa från Ikea. Tycker dom är fruktansvärt fina, eller alltså visst finns det finare lampor, men den här passar både min stil och min plånbok perfekt, 69 kr. Har nu satt upp den på kontoret, efter att ha haft den här fruktansvärda "lampan" i över två och ett halvt år efter renoveringen. Den gamla är fasttejpad med eltejp för att inte ramla ner liksom, verkligen hemskt. Men det blir ju lite så att när man bor uppi något tillräckligt länge så slutar man märka av hur fult det faktiskt är så dels därför och säkert av lathet som den blivit kvar.
 
Nu är den i alla fall ersatt! Kanske är lite mer av en över-bord-lampa det här men tyckte ändå det blev bra, i alla fall bättre än det var ;) Lite synd bara att jag inte tänkte på att jag har en CableCup som jag vann för ett tag sedan när jag ändå var och kapade sladden och grejade (det är inte så svårt som man kan tro faktiskt att koppla om, så länge man har en kabelskalartång). Det sägs ju att CableCupsen ska vara riktigt bra och inte lämna någon glipa alls upp mot taket. Men den får jag använda till lampan i sovrummet istället som har en väldigt ful trekantig takkopp. När jag nu skulle komma mig för att byta den...

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    16 Aug 2013

Gmail och Google Apps?

Kategori: Företagslivet / 2013
Google Apps, är det det som är mailkonto för företagare? Har nyss skapat mig en privat Gmail, för att se hur det fungerar, för att eventuellt även ha min företagsmail där då det inte ingår någon mail hos Textalk. 40 euro per år, och man får då 30 GB lagringsutrymme och det räcker ju ett tag. Just nu har jag två mailadresser, en info och en för samarbeten, och det är endast på grund av att Wikinggruppen bara erbjuder 500 MB, om någon då vill skicka en t.ex kundbild i bra kvalitet och storlek, då försvinner mycket plats bara till den bilden så tyckte därför det var bättre att ha två för att inte riskera att viktiga mail inte kommer fram på grund av att inkorgen är full. Men det är helt ärligt skitjobbigt att ha två adresser och logga in och ut hela tiden.
 
Det jag funderar på nu är om jag fortfarande kan använda mig av info(at)dropsoflight.se på Google Apps, trots att den just nu ligger hos W... Gissar på att jag måste skapa ett helt nytt konto och att info är förbrukat? Det är så jäkla mycket att tänka på vid en sån här flytt att det är inte sant alltså. Någon som har ett bättre förslag än Google Apps?
 
Nu tänkte jag sätta mig och knåpa ihop någon slags strategi för mitt framtida Drops of Light. Får se hur det går. Har inte haft någon plan tidigare förutom just go with the flow liksom. Det har ju sina fördelar i att man inte måste tänka så mycket, men nackdelarna överväger ganska mycket och det har jag ju vetat om men förnekat för mig själv för att slippa ta tag i.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Music
    15 Aug 2013

Två år senare...

Kategori: Music / 2013
...har jag ljud i min dator igen! Kikade runt lite på min blogg för att se hur länge jag egentligen varit utan, och det började strula redan oktober 2011. Nu tack vare Kai som kommenterade för någon vecka sedan så har jag köpt världens bästa grej som vilken idiot som helst kan få att fungera :) Ett usbljudkort! Bara plugga in och sen klicka i vilka hörlurar som helst, just nu sitter jag men en minihögtalare, funkar utmärkt! Så idag lyssnar jag för första gången på Sonata Arcticas nyaste skiva Stones grow her name genom Youtube, som släpptes för ett år sedan. Aah. Har saknat musik. Massor.
 
Fast om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vad jag tycker om denna platta. Hittills långt ifrån så bra som tidigare, men det kanske växer med tiden, har inte ens kommit igenom hela en gång ännu.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    15 Aug 2013

Sökmotoroptimering

Kategori: Företagslivet / 2013
Ibland önskar jag att jag inte var så datanördig, speciellt nu när jag funderar på att flytta webshopen. Det jag var mest rädd för inför en flytt var att falla bort från Google. Så jag har läst, läst och läst. För varje svar jag hittar kommer ett nytt problem och jag funderar på om det är värt det alltså. Nu är största rädslan istället att åka på ett straff för att jag kopierar mitt egna innehåll till nya shopen då jag samtidigt ändrar lite i texterna men ändå redirectar. Fick sån panik idag när jag kom på det att jag raderade alla texter jag hittills flyttat över och redigerat. Det slog mig sedan att ingen förutom jag kan se shopen ännu eftersom man måste vara inloggad för det, så det var förmodligen ett lite förhastat beslut, Google kommer nog inte in där.
 
Men om man ändå inte visste bättre då och bara körde på, det vore skönt. Det gick ju bra när jag startade, just idag tar jag upp två platser på förstasidan, både sjätte och sjunde på ordet budskapssmycken. Det varierar visserligen från vecka till vecka, mellan plats 3 och 8. Ganska nöjd med det och det vore trist att tappa.
 
Det här kan vi däremot lära oss något av till skillnad från förra inlägget! Vill du att människor ska hitta till din blogg via Google? Låt då bli att kopiera andras inlägg, gör du det åker du säkerligen på straff av dem förr eller senare :) Se till att ha unikt innehåll så ökar du din chans att synas i sökmotorn. Vill du kolla vilken plats din blogg har på olika sökord? Det kan du göra här! Väldigt intressant. Om man nu bryr sig om sånt.
 
Ja, det är sånt här jag funderar om på nätterna, nu ska jag läsa lite till och få mer panik medans ni förmodligen sover gott.

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Köket
    13 Aug 2013

En glad mikrohistoria

Kategori: Köket / 2013
För någon vecka sedan gick våran fina svarta högblanka mikro sönder. Den lät och lyste, men maten blev helt plötsligt inte varm. Vi köpte den för fyra och ett halvt år sedan, så jag tänkte inte så mycket mer på det, bara att kasta och köpa ny. Några dagar senare fick jag för mig att leta reda på kvittot för jag ville veta vad den kostade, hade för mig att den var dyr och ville såklart plåga mig själv med att veta. Hittade kvitto, 999 kr betalade vi. Men hittade också en broschyr, "MediaMarkt Plusgaranti", läste vidare på kvittot och tydligen hade vi köpt en 5 års garanti för 199 kr på mikron!
 
Äntligen har vi fått utnyttja en garanti, det har typ aldrig hänt mig förut. Kanske därför jag är lite emot garantier och jag förstår inte varför vi köpte en. Säkerligen säljaren som snackade in den och ja i det här fallet klagar jag ju inte. Trodde mikron skulle åka in på lagning då den inte längre säljs, men vet ni vad? Vi fick ett tillgodokvitto istället. PÅ HELA SUMMAN! Han kollade inte ens att den var trasig. Helt galet, en mikro som använts i princip varje dag i fyra och ett halvt år och vi får tillbaka hela beloppet. Eller är det så det funkar med alla garantier? Lycka i vilket fall! Så nu har vi presentkort på 999 kr på MediaMarkt, och en vit mikro som Jimmy haft i husvagnen när han jobbade borta, och den passar faktiskt in lika bra.
 
Så vad ska vi lära av den här historien då? Absolut ingenting, ville bara berätta om min tur :) Är fortfarande emot köpta garantier. Det har kanske lite med att göra hur försiktig man är som person när det kommer till garantier.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Aug 2013

Städning som funkar

Kategori: Vardagen / 2013
Smygfotad när jag sprang ut för att plocka hallon i regnet till kladdkakan för någon vecka sedan, alltid trevligt när sambon tar upp kameran helt av egen fri vilja och knäpper litegrann!
 
Kan meddela att det där med att städa 15 minuter per rum funkade utmärkt! Vissa rum tog bara fem minuter som till exempel hallen, så resterande tio fortsatte jag i köket då jag hade en mikro att rengöra grundligt också, hann inte med köket på 15 minuter alltså men totalt sett så funkade det kanon! Förutom kontoret då som alltid behöver minns en timmes genomgång, så mycket småprylar överallt! Nu ska jag göra en sån där städning igen och det kommer gå sjukt fort, för jag har faktiskt hållit ganska rent sen sist och nu har jag ingen mikro att rengöra heller :)
 
För övrigt sitter jag med nya webshopen hela nätterna, lutar mer och mer åt att jag byter faktiskt.

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Roligt
    10 Aug 2013

Bygger på ny webshop

Kategori: Roligt / 2013
Jag tog tag i det här med att kontakta Textalk, så nu har jag suttit och utforskat en demobutik två nätter i rad. Det är så jäkla roligt alltså. Minns hur lycklig jag var när jag fick min testbutik för snart två och ett halvt år sedan, och känner lite samma lycka nu faktiskt, här är det massor med bra och jättebra funktioner! Och ni kan vara lugna, jag ska inte sälja bullar ;)
 
Just nu ser butiken ut så här, en standardmall visserligen, men tycker ändå den ser bättre ut än den jag har nu. Det enda jag har gjort som syns är att lägga in blogg, facebook och nyhetsbrev där jag vill ha dem. Det ser så himla simpelt ut när man ser det såhär, men det var massa jobb med att få in det och fick trixa länge med lite alternativa sätt att få till det som jag ville. Tycker dock det blev lite för stort, funderar på om jag inte måste ta och skaffa ett till ställe att hänga på för att på ett snyggt sätt minska på både överskrifterna och höjden.. Twitter kanske? Instagram vore kul men jag har ju ingen smartphone. Kan ma hänga på Pinterest som företagare tro?
 
Men vad tycks då? Bättre eller sämre? Givetvis mycket kvar designmässigt som ska ordnas, en header, lägga in mina färger, mer information, bilder, bakgrund, tvinga fram lite mellanrum här och där och så. Sen har jag inte bestämt mig helt för att gå över till textalk heller, det är fortfarande mycket kvar att utforska innan jag ger mig på en flytt.

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Resor
    09 Aug 2013

Västanåfallet

Kategori: Resor / 2013
I tisdags styrde vi innåt landet och besökte Västanåfallet, Sveriges näst högsta vattenfall. Det ligger bara runt 4 mil hemifrån, och jag visste inte ens om att det existerade förrän i måndags! Ramlade över det av en slump då jag googlade något helt annat, och tänkte att dit måste jag åka. Nu har jag ju inte varit så intresserad av naturen tidigare, det är något nytt jag kommit på att jag gillar nu i sommar tror jag så det kanske inte är så konstigt att jag inte visste om det här vackra fallet innan.
 
Det här var övre delen, otroligt fint. Jag ska bada i det någon gång i framtiden, verkligen  m å s t e  göra det!
 
Finaste fallet vi besökt faktiskt. Här var det inte så mycket trappor, staket och skyltar som på andra ställen, mycket mer naturligt.
 
Nedre delen. Den som ser mig får en kaka!

4 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    08 Aug 2013

Mitt egna festivalkit!

Kategori: Tampons for free / 2013
Igår fick jag hem nästan ett likadant festivalkit som ni kan tävla om här. Från Reddville och Absolut Torr, tack snälla ni!
 
Lite lustigt, dagen innan gjorde jag av med den sista klicken solkräm i min Hawaiian Tropicflaska (som för övrigt är exakt den sorten som jag fick igår), tur att jag inte hann köpa någon ny :) Hade visserligen tänkt köpa SPF10 men nu kör jag på 15 hela sommaren istället, sola långsamt är det bästa! Har inte blivit röd en enda gång i år och fått en jämn fin bränna. Kanske inte den brunaste av alla, men det gör inget. Heller ljusbrun än cancer, rynkor, brännskador och skarpa solränder.
 
Klicka på bilden för att tävla om ett liknande kit, än så länge är det bara en enda som deltagit här i min blogg! Avslutas imorgon.

9 st

ÅSIKTER

    Kategori: Produkter
    06 Aug 2013

Crystal Bullet

Kategori: Produkter / 2013
Jag älskar mitt crystal bullet halsband! Är egentligen ingen halsbandstjej men jag tycker verkligen den här är så himla fin och den har fått följa med på många utflykter nu. Passar till båda mina stilar som är svartsvartsvart och även min nya jordnära sida. Och så passar den perfekt till bara bikini och att bara ha hängandes på väggen som dekoration när den inte används :)

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    06 Aug 2013

Vinn ett härligt festivalkit!

Kategori: Tävlingar / 2013
 
FESTIVALKITET INNEHÅLLER:
 
- Absolut Torr dabon och wipes - För en 100%:ig wow-upplevelse med 0% oro för svett
 
- Modifast - Perfekt festivalsnack!
- Happy Plugs hörlurar
- iPhone5 skal
- Hawaiian Tropic solprodukt
- Öronproppar
- sebamed shower oil
 
Värde ca 700 kr!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det snart dags för Way Out West och i samarbete med Reddville delar jag en tävling som Absolut Torr har främst på sin Instagram (@absoluttorr) men du kan också tävla här i min blogg! Totalt tre stycken vinner ett wow-festivalkit som innehåller allt härligt ovan till ett värde av ca 700 kr!
 
DU KAN TÄVLA PÅ TVÅ OLIKA SÄTT:
 
- Antingen tävlar du direkt här i min blogg genom att beskriva ditt svettigaste festivalminne med högst 50 ord.
- Eller så kan du tävla på Instagram genom att tagga #absoluttorrfestival på ett foto som visar ett svettigt festivalminne.
 
Tävlingen avslutas redan 9 augusti så ta chansen nu direkt att vinna detta fina kit! Absolut Torr-juryn kommer att utse tre vinnare totalt som får var sitt festivalkit av de som deltagit på instagram samt på de bloggar som samarbetar med dem.
 
Tyvärr vann ingen från min blogg, men här är vinnarna! @undergrounderz och @moagunnarssons på instagram samt frozenvanilla.blogg.se!

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    06 Aug 2013

Rotsidan

Kategori: Vardagen / 2013
Höga Kusten är fint, jag gillar speciellt Rotsidan. Flera kilometer med sköna klippor och stora stenar, och så havet då såklart. Idag blåste det så bada var ganska uteslutet på grund av de stora vågorna. Men att sätta sig på en klippa med ett brant avslut mot vattnet och vänta på att en våg slår emot är inte helt fel det heller :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Produkter
    03 Aug 2013

Nytt ugglearmband

Kategori: Produkter / 2013
Äntligen ett liten uppdatering i webshopen, det har vi ju inte varit bortskämda med det senaste halvåret. Men det ligger så mycket mer bakom en ny proukt än man kan tro om man inte håller på med det själv... Men det kan vi ta en annan gång. Det här armbandet med den söta ugglan säljs till kampanjpris till och med söndagkväll! Man får själv välja färg på den handmålade ugglan, färg på tråden och färg på kuberna. Hela 90 olika kombinationer, välj din favorit:)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    01 Aug 2013

...in the darkness a torch we hold

Kategori: Liie / 2013