VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Roligt
    10 Aug 2013

Bygger på ny webshop

Kategori: Roligt / 2013
Jag tog tag i det här med att kontakta Textalk, så nu har jag suttit och utforskat en demobutik två nätter i rad. Det är så jäkla roligt alltså. Minns hur lycklig jag var när jag fick min testbutik för snart två och ett halvt år sedan, och känner lite samma lycka nu faktiskt, här är det massor med bra och jättebra funktioner! Och ni kan vara lugna, jag ska inte sälja bullar ;)
 
Just nu ser butiken ut så här, en standardmall visserligen, men tycker ändå den ser bättre ut än den jag har nu. Det enda jag har gjort som syns är att lägga in blogg, facebook och nyhetsbrev där jag vill ha dem. Det ser så himla simpelt ut när man ser det såhär, men det var massa jobb med att få in det och fick trixa länge med lite alternativa sätt att få till det som jag ville. Tycker dock det blev lite för stort, funderar på om jag inte måste ta och skaffa ett till ställe att hänga på för att på ett snyggt sätt minska på både överskrifterna och höjden.. Twitter kanske? Instagram vore kul men jag har ju ingen smartphone. Kan ma hänga på Pinterest som företagare tro?
 
Men vad tycks då? Bättre eller sämre? Givetvis mycket kvar designmässigt som ska ordnas, en header, lägga in mina färger, mer information, bilder, bakgrund, tvinga fram lite mellanrum här och där och så. Sen har jag inte bestämt mig helt för att gå över till textalk heller, det är fortfarande mycket kvar att utforska innan jag ger mig på en flytt.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
10 Aug 2013 - 17:39
............................................................................................................................................................................................................

Spännande med ny webshop :) Blev nästan sugen på att köpa den där sockerkakan för 7680 kr...

Jo, man kan hänga på pinterest som företagare, finns en del info och inspiration om hur man kan använda det på http://business.pinterest.com/ Gissar att det inte är så utbrett i Sverige än, men det är väl ingen nackdel att vara en av dem som sprider pinterest och en vara etablerad när fler börjar använda.

Bättre eller sämre har jag ingen direkt uppfattning om just nu, så där säger jag inte så mycket.

Svar: Haha ja en sån sockerkaka måste ju bara vara god ;) Kanoners, tack för infon jag har signat upp mig nu, får se vad det blir av det måste läsa lite mer om det hur man använder det på bästa sätt!
Liie

2
► Madde
10 Aug 2013 - 22:47
............................................................................................................................................................................................................

Jag har tusen frågor och funderingar nu. Det här måste vi prata mer om när vi ses :)

Svar: Absolut! Fast än är det mycket som är oklart och outforskat, så jag har inte sån jättekoll själv :)
Liie

3
► Amanda [SPONTAN]
12 Aug 2013 - 12:34
............................................................................................................................................................................................................

Åh vad roligt :)

SVAR: Det är det verkligen :) Ja, det var det :)

Svar: Ja det är superkul!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?