VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Skönhet
    19 Aug 2013

Några viktiga köp

Kategori: Tips - Skönhet / 2013
 
Jobbiga utgifter men nödvändiga. Lite dumt ju att lägga 1500 kr på att bleka håret och sen så underhåller man det inte och blir gul för att man inte vill lägga 139 kr på ett silverschampo som är väldigt bra och räcker i över ett år.. Konstigt hur man prioriterar ibland haha. Nu fick jag helt enkelt ta mig råd i alla fall, står inte ut längre med de riktigt gula tonerna som började komma för ett tag sedan. Det är tur jag har varit mycket i solen så det är mest i underhåret, men vore trevligt att kunna sätta upp håret också.
 
Nordicfeel.se har jag aldrig handlat av förut, men de hade väldigt bra priser och gratis frakt, allt detta kunde jag inte hitta billigare någon annanstans så får hoppas de levererar, och gärna snabbt! Sparade över 200 kr på att inte köpa det i butik :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Mia
19 Aug 2013 - 17:59
............................................................................................................................................................................................................

Bra tips, det måste jag komma ihåg:-)

Svar: Ja men gör det, jämförde med andra större webshopar också och det var mycket billigare än dem med :) Så nu håller jag bara tummarna för att det är ett seriöst företag, men det ser så ut på fb iaf.
Liie

2
► Rubbad Hemmafru - Med ett glapp i hjärnan
20 Aug 2013 - 19:55
............................................................................................................................................................................................................

Ja, rakblad är väl en fruktansvärt tråkig utgift. Dyrt som fasiken är det också, men ack så nödvändigt.

Svar: Ja det är så tråkigt att köpa alltså, men nu har min börjat rosta (!!) så tyckte det var dags trots att pengarna inte gärna borde gå till viktigare saker.
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?