VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Produkter
    03 Aug 2013

Nytt ugglearmband

Kategori: Produkter / 2013
Äntligen ett liten uppdatering i webshopen, det har vi ju inte varit bortskämda med det senaste halvåret. Men det ligger så mycket mer bakom en ny proukt än man kan tro om man inte håller på med det själv... Men det kan vi ta en annan gång. Det här armbandet med den söta ugglan säljs till kampanjpris till och med söndagkväll! Man får själv välja färg på den handmålade ugglan, färg på tråden och färg på kuberna. Hela 90 olika kombinationer, välj din favorit:)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Malin
03 Aug 2013 - 21:40
............................................................................................................................................................................................................

Såå himla fint! De kommer nog bli ett köp för mig :D

Svar: Tack så mycket! Du är så välkommen så :)
Liie

2
► Madde
05 Aug 2013 - 19:29
............................................................................................................................................................................................................

Men ååh ugglor! :) :)

Älskar uppsynen på den orange och den röda ugglan :)

Svar: Haha ja den röda alltså, den ser helt trött, uppgiven och kanske till och med lite drogad ut stackarn.. :p
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?