VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Resor
    20 Aug 2013

Storstupet

Kategori: Resor / 2013
Tänkte fortsätta berätta lite om semestern faktiskt, jag glömde helt bort att jag pausat mitt i. Här är vi vid Storstupet i Dalarna, det var en trevligt plats. Ensamma var vi också! Men inget badvatten, såg ganska smutsigt ut. Roade mig med att klättra istället.
 
Där vill jag ha picknick.
 
 Tycker om att sitta vid stup...
 
...och branta klippväggar. Fast det visste vi ju redan.
 
 Dag fyra på semestern och jag kommer på först nu att jag har min fjärrutlösare med mig.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Therese
21 Aug 2013 - 12:04
............................................................................................................................................................................................................

Åhh, vilken miljö! :) Var i Dalarna ligger det? Måste besökas nästa gång vi åker dit :)
Kram

Svar: Det var supermysigt där! Det ligger i Orsa och är absolut värt ett besök. Om du ska dit tycker jag också du ska besöka Helvetesfallet på samma gång, ligger väldigt nära varandra och i mitt nästa semesterinlägg ska jag visa lite bilder därifrån :) Kram
Liie

2
► sandralinnea
01 Sep 2013 - 12:45
............................................................................................................................................................................................................

Vilka bilder. Trots att jag kommer ifrån grannkommunen har jag aldrig tagit mig vare sig dit eller till Helvetesfallet, även om det pratats om det. Nästa sommar får jag se till att det blir av! :)

Svar: Det tycker jag du ska göra, särskilt om du har ganska nära dit :) Fina ställen båda två!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?