VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret
    16 Aug 2013

Taklampsbyte

Kategori: Kontoret / 2013
Var till Birsta härom veckan, och då köpte jag min tredje MELODI lampa från Ikea. Tycker dom är fruktansvärt fina, eller alltså visst finns det finare lampor, men den här passar både min stil och min plånbok perfekt, 69 kr. Har nu satt upp den på kontoret, efter att ha haft den här fruktansvärda "lampan" i över två och ett halvt år efter renoveringen. Den gamla är fasttejpad med eltejp för att inte ramla ner liksom, verkligen hemskt. Men det blir ju lite så att när man bor uppi något tillräckligt länge så slutar man märka av hur fult det faktiskt är så dels därför och säkert av lathet som den blivit kvar.
 
Nu är den i alla fall ersatt! Kanske är lite mer av en över-bord-lampa det här men tyckte ändå det blev bra, i alla fall bättre än det var ;) Lite synd bara att jag inte tänkte på att jag har en CableCup som jag vann för ett tag sedan när jag ändå var och kapade sladden och grejade (det är inte så svårt som man kan tro faktiskt att koppla om, så länge man har en kabelskalartång). Det sägs ju att CableCupsen ska vara riktigt bra och inte lämna någon glipa alls upp mot taket. Men den får jag använda till lampan i sovrummet istället som har en väldigt ful trekantig takkopp. När jag nu skulle komma mig för att byta den...

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?