VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Leva enkelt
    17 Dec 2013

Att tänka på vid presentköp

Kategori: Leva enkelt / 2013
Jag hittade ett så bra inlägg jag tänkte dela med mig av, 11 saker du bör tänka på när du ska köpa en present! Jag är så otroligt dålig på presenter, har bara köpt en julklapp hittills. Men i vår släkt byter vi inte julklappar som vanligt folk utan vi köper en var som vem som helst kan få på vårt första firande innan jul, och på julafton kör vi julklappsleken. Då är punkt två på denna listan mycket viktig att tänka på, "Ge inte bort ett problem", för det är väldigt lätt hänt vid sånna här klappar.
 
Jag köper nästan alltid sånt som kan förbrukas på något sätt till dessa paket, tvål, ätbart, nån fräsch städgrej eller något, kanske inte alltid det roligaste men det kan sällan bli fel. Och blir det trots allt fel att man inte klarar av doften eller något så kan man sälja / slänga det med gott samvete, går ju ändå att säga att det använts upp om man tycker det är jobbigt att säga att det inte passade :) När jag köper presenter till specifika personer går jag först efter önskelistan, men finns ingen sån så blir det förbrukningsvaror, pengar eller presentkort. Jag klarar helt enkelt inte av att veta att jag kanske gett bort ett problem, att någon kommer måsta förvara en sak de inte gillar i flera år bara för att det känns fel / fult att slänga något man fått.
 
Men ta en kik på inlägget vetja, 11 mycket tänkvärda punkter! Jag ska fortsätta jakten på de små klapparna till julklappsleken nu.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
17 Dec 2013 - 22:34
............................................................................................................................................................................................................

Lite så där tänker jag också oftast, att det är bäst att ge bort något som ska förbrukas så att det är användbart. Brukar också försöka tänka på vad mottagaren gillar, så jag inte ger bort det bara för att jag gillar det. Gissar att många tänker tvärt om och ger bort något som dom själva gillar, men som inte mottagaren gillar.

Svar: Ja man får ju tänka lite på den andra och inte bara på vad man själv gillar, kan ju bli rätt fel annars :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?