VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    18 Dec 2013

Billigt till julklappsleken

Kategori: Tips - Blandat / 2013
 
Förra året var första gången vi körde julklappsleken, ni vet när alla köper ett antal paket för en viss summa (vi köpte tre var för totalt 150 kr) och så slår man tärning om dem och tar paket av varandra? Vi tänkte först bara hålla på i en timme men när timmen var slut så tyckte alla att det var så roligt att vi förlängde en timme till :)
 
Jag blev förvånad över hur bra paket alla hade köpt och att det inte bara fanns godis i paketen, allt var antingen användbart eller förbrukningsvaror och alla var intresserade av olika saker så det plockades hej vilt från alla :) De tre paketen som jag bidrog med var Toastickan, en Pluring och... en godispåse om jag inte minns helt galet. Det blev fajt om de två förstämnda i alla fall, superbra grejer! Här ovan är lite tips på vad jag tycker är smarta grejer om man kör denna lek, allt under 60 kr!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► sophie
18 Dec 2013 - 17:20
............................................................................................................................................................................................................

Bra tips :)

Svar: Kul att du gillade dem :)
Liie

2
► sannas rum
19 Dec 2013 - 12:25
............................................................................................................................................................................................................

Den har vi också kört när vi har firat tidigare :) Jag brukar alltid köpa mina presenter på TGR/Tiger då de har roliga grejer för en billig peng :)

Svar: Verkar som en intressant butik (googlade), har aldrig hört talas om den förut. Men den finns inte ovanför Stockholm, så tråkig! Verkar vara en lite bättre version av Dollarstore som finns på många ställen här i norrland :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?