VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann
    17 Dec 2013

Det borde man ju veta

Kategori: Jag vann / 2013
Den andra saken jag valde från Coolstuff som vinst var sällskapsspelet Det borde man ju veta. Har ett gammalt Geni som jag fick när jag var liten men har velat ha ett nytt spel eftersom frågorna är sjukt gamla, och det här lät roligt! Jag trodde dock att det skulle vara med bräda och pjäser och tärningar, men det var bara en kortlek med frågor på, men det verkar kul ändå. Skönt också att det är en liten kartong så den inte behöver så mycket förvaringsplats. Ett lite annorlunda spel som ger minuspoäng om man svarar fel, och beroende på frågan så får man olika mycket minus. Kan spelas på lite olika sätt, förslag finns i lådan.
 
Har inte hunnit spela något ännu, haft fullt upp med annat. Har inte ens tittat så mycket på korten, vill ju inte förstöra tills man ska spela, men här är ett kort i alla fall. Jag gillar att se smakprov på hur frågorna kan se ut innan jag köper ett spel :) Om man trycker på "Lekfull" i kategorin Julklappar finns fler spel (och kluriga grejer!), var nära att jag tog Idiotkunskap men det blev till slut Det borde man ju veta. Ska föreslå en teknikfri kväll här för sambon framöver, så skönt att bara stänga av ibland och inte höra massa surrande ljud från diverse elektronikprylar.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sanna
17 Dec 2013 - 23:25
............................................................................................................................................................................................................

Jag älskar sådana där familjespel, och har ett antal frågespel här hemma och t o m tre stycken nya att pröva. Kanske borde boka in en dag och göra det snart ;)

Kram Sanna

Svar: Ja men gör det, spel är så kul!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?