VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kaninen
    07 Dec 2013

Julstrumpa till djuret!

Kategori: Kaninen / 2013
Satt och letade lite djurjulgrejer, har ju redan en tomteluva till kaninen men ville kolla om det fanns något mer kul till husdjur. Det är dock sällan man hittar något till just kaniner, inte bara julgrejer utan överhuvudtaget så finns det väldigt lite prylar till kaniner tycker jag, om man jämför med allt som finns till katter och hundar. Hittade i alla fall den här otroligt söta julstrumpan, tror dock inte det är så bra att sätta en hamster i den, men tänk att hänga den på det lilla kaninhuset med en grönsak i! Synd min lilla kanin inte bor i huset längre, måste försöka få in det på altanen nästa sommar så man kan pynta till jul, med kanske nån slinga också! Undra om kaniner känner av julstämning... och gillar det? :p

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Nicolina Sällberg's blogg – 25-årig utbildad webbredaktör, bloggnörd, vegan och feminist från en liten by vid havet
08 Dec 2013 - 19:17
............................................................................................................................................................................................................

Söt! Ja, man vet ju inte riktigt vad de tänker egentligen, de små liven :) Vår hund tycker överhuvudtaget det är skoj när det händer någonting, så när vi har plockat fram julpynt har hon sprungit fram och tillbaka efter oss och spanat på vad vi gör.

Svar: Aw så mysigt att ha hunden som nyfiket hänger efter en :) Vill så gärna ha kaninen inne så den också kan skutta efter och hoppa upp och mysa, men sambon tål inte så får nöja mig med att gosa utomhus.
Liie

2
► Hanna sahlqvist
08 Dec 2013 - 23:17
............................................................................................................................................................................................................

Vart har du köpt tomteluvan till kaninen? :D

Svar: Den här tror jag det är jag har http://www.swecat.com/tomteluva-s har för mig att jag tog small men jag minns inte riktigt. Ser ut såhär på min lilla dvärgvädur http://liie.se/2009/december/god-jul.html :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?