VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ekonomi
    29 Dec 2013

Köp mina biobiljetter!

Kategori: Ekonomi / 2013
 
SÅLDA!
 
Jag har fyra SF biobiljetter jag fått från ett företag som jag vill bli av med, har dumt nog väntat och trott att jag ska gå på bio så utgångsdatumet är snart, 2014-01-29. Så vet du med dig att du ska gå på bio innan dess så kan du göra ett litet klipp här, jag säljer alla fyra för 250 kr och jag bjuder på frakten! Först till kvarn är det som gäller.
 
På Tradera brukar de gå för mellan 80-90 kr styck plus frakt oftast, och efter lite undersökning eftersom jag aldrig går på bio så verkar det som att ett biobesök i alla fall kostar runt hundralappen (plus eventuell 3D-avgift som inte ingår i dessa biljetter).
 
På baksidan står detta: "Denna biljett gäller i utbyte mot en biobiljett till ordinarie föreställning. För 3D-visning tillkommer särskilt tillägg. Läs mer på www.sf.se/foretagsbiljetter/info" ← där står alltså allt du behöver veta.
 
Vill du köpa? Maila liie.blogg(at)hotmail.com! Får jag inget svar idag söndag lägger jag upp dem på Tradera imorgon, men jag hoppas på att slippa då det är så mycket jobb, gör det hellre lite lättsammare för mig och billigare för dig genom bloggen :)
 
Ps. Eventuella kycklingar som kan synas på bilden ingår inte.. ;)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?