VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Ekonomi
    12 Dec 2013

LED till adventsljusstake

Kategori: Ekonomi / 2013
Här hemma har vi fyra sjuarmade adventsljusstakar och vi har fram tills i år haft glödlampor i dem, men nu är de utbytta till ledlampor istället som drar mycket mindre ström och blir inte varma som glödlamporna blir. Det sägs att det kostar ca 30-40 kr att ha en ljusstake med glödlampor igång en hel jul, har inte räknat på det själv men hoppas decembers elräkningen blir mindre nu i alla fall än förra året.
 
Det kan ju vara svårt att veta vilka ledlampor man ska köpa eftersom en del har så blått sken, jag har gått på ett par nitar men äntligen hittat en varmvit, på Biltema! Deras egna märke tror jag det var, kostade runt 50-60 kr för sju lampor om jag inte minns helt fel. Fanns både 6 lumen och 12 lumen, jag tog 12 och är jättenöjd. Man märker knappt någon skillnad mellan glödlamporna och dessa ledlampor, jättemysigt sken! Glödlampor på den till vänster på bilden och led till höger. Led är till och med aningen mer varmvit, det syns på bilden men inte så mycket i verkligheten.
 
Nu hoppas jag ledlamporna håller, det sägs att en del ledlampor inte pallar växelström som kommer ut ur våra uttag utan transformator, att de laddar ur på ca en vecka om de inte passar, men här har hållit i tre veckor nu så det är nog ingen fara! Plus att det stod på förpackningen att de skulle fungera i adventsljusstakar.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Anonym
12 Dec 2013 - 18:09
............................................................................................................................................................................................................

mysig bild!

Svar: Tack!
Liie

2
► Olivia Magnusson
12 Dec 2013 - 18:24
............................................................................................................................................................................................................

Så mysigt!

Vinnaren av lucka 11 finns nu ute på bloggen, stort grattis till dig som vann. Kika in för att se om det blev du (Ni hittar vinnaren i Lucka 11 inlägget) Om ni inte vann så har ni 12 andra chanser, ge inte upp hoppet" Tusen tack för ni deltog. kram ♥

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?