VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann
    27 Dec 2013

Personlig almanacka 2014

Kategori: Jag vann / 2013
Jag har ju haft en väggalmanacka från Trycksakstorget i två år nu och har varit jättenöjd med den, otroligt praktisk med översikt över hela månaden, och SÅ FIN (kolla här, följ gärna länkarna där för att se min första också) eftersom man får designa själv. Nästa år hade jag dock bestämt mig för länge sedan att köra på almanacka i mobilen eftersom jag märkt att jag inte skriver så mycket, det är några rader här och där bara och då känns det lite onödigt med något så stort på väggen.
 
Men redan i första luckan i Sophies julkalender så råkade jag vinna (så enkla regler att det var svårt att motstå att delta!) en almanacka från personligalmanacka.se så ja, det blev en för 2014 ändå! Man kan ju inte låta en praktisk vinst gå till spillo och den kommer se ut som på bilden. Ser fram emot att få hem den, kommer åtminstone skriva upp Jimmys jobbtider i den och när skatten ska vara betald varje månad, så den kommer absolut komma till användning.
 
Har faktiskt vunnit ett par grejer i bloggjulkalenderarna i år, kanske visar fler framöver :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?