VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Information
    15 Dec 2013

Prissänkning

Kategori: Information / 2013
Har prissänkt de flesta udda smyckena på Drops of Light nu, kristallsmyckena t.ex är det över 20% rabatt på! Finns bara en eller ett fåtal kvar av alla. Beställ senast imorgon 16 dec med payson eller mot postförskott för säker leverans innan jul, efter det gör jag mitt bästa såklart men kan inte lova något. Alla kampanjvaror hittas här.
 
Nu ska jag sätta igång med helgens beställningar, fick nyss in en storbeställning också så jag kommer sitta uppe länge ikväll :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► sannas rum
16 Dec 2013 - 22:22
............................................................................................................................................................................................................

Vad spännande, jag får gå in och kika :)

Svar: :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?