VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann
    16 Dec 2013

Roliga pussel

Kategori: Jag vann / 2013
Jag äger äntligen träpusslena jag kikat på så länge! Var en av de som vann någon slags tävling på Coolstuff så jag fick välja två produkter för 500 kr styck, och valde då Exklusiva Träpussel, så himla roligt jag har med dessa alltså! Samtidigt som det är fruktansvärt frustrerande såklart, den där ormen som hänger utanför ska pusslas ihop och bli en kub, inte det minsta lätt! Det finns beskrivning men försöker hålla mig ifrån det, jag ska klara det själv! Har bara hållit på ett par dagar nu.. ;)
 
Älskar sånna här kluriga grejer, typ Rubiks Kub och allt sånt. Och kluriga saker är bra som julklapp också! Köpte en IQ-box för några år sedan och gav bort på julafton, kan säga att den lilla lådan underhöll hela kvällen, den var i någons händer hela tiden och fick aldrig vara ifred! Det kallar jag lyckad julklapp. Dessa träpussel lär också vara en kul julklapp, om inte annat kan man ge bort en behålla resten själv. Perfekt till julklappsleken om det är någon som brukar köra den, ett pussel blir bara 32 kr. Den andra saken jag valde visar jag lite senare!
 
Ungefär det närmsta jag kommit en kub... Men jag kämpar vidare :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Helen Holmberg
17 Dec 2013 - 01:41
............................................................................................................................................................................................................

Sånna mindpussel är så roliga, har inte just coolstuff lådan men har massor utav andra inköpta lite varstans och de är alltid poppis. Bra du nämnde dom, ska nog ta och lägga dom i en korg och ta med på vär bröllopsfest så kan folk pilla på något när de kommer av sig i samtalen ;-)

Svar: Åh men vilket bra tips att ta med dem på bröllopsfesten! Det ska jag tänka på om jag ska ha någon större fest någon gång :)
Liie

2
► Olivia Magnusson
17 Dec 2013 - 07:51
............................................................................................................................................................................................................

åh sånt är jag verkligen värdelös på! haha

Vinnaren av lucka 15 finns nu ute på bloggen, stort grattis till dig som vann. Kika in för att se om det blev du (Ni hittar vinnaren i Lucka 15 inlägget) Om ni inte vann så har ni 7 andra chanser, ge inte upp hoppet" Tusen tack för ni deltog. kram ♥

Svar: Haha ja det är inte lätt alltså!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?