VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    29 Dec 2013

Tack Reddville!

Kategori: Tampons for free / 2013
Sista inlägget om underbara Reddville och deras tjänst R.E.D.D. Free (som tillsammans med sina samarbetspartners ger ut gratis tamponger varje månad) för i år! Vilket kanonbra år det varit och jag är väldigt stolt över att de fortsatt skicka vippaket till mig, att få det förtroendet varje månad från ett företag, det känns verkligen jättebra. Blev alldeles lycklig i hela hjärtat också när jag för ett tag sen såg att jag står som en av tre toppbloggare på Shesocial, deras sociala nätverk för alla som vill ha chansen att få dessa vippaket, mitt emellan Adaras.se och Tyras.se, där står lilla jag.. :)
 
Denna månad var det Pronaxen som var huvudsamarbetspartnern som bjöd på tamponger, en liten pillerask och en rabattkod på deras tabletter mot mensverk (20% rabatt via apotea.se/pronaxen, ange kampanjkod pronax20 i kassan), tillsammans med Indiska som skickade med ett juligt kaffe och till sist Burt's Bees och deras läpp läppcerat med smak av grapefrukt. Jag har alltid trott att när någon skriver om smak på läppcerat så menar dom egentligen doft, men den här SMAKAR faktiskt grapefrukt, man lär sig då något nytt varje dag :) Mycket fräsch är den i alla fall, och 100% naturlig.
 
Vill tacka de fantastiska tjejerna bakom Reddville så hemskt mycket för i år! Ser fram emot 2014 och vad de hittar på då, jag har följt dem ända sen de startade och vet att de har jobbat riktigt hårt för att bli så framgångsrika som de är idag, de har numera över 70 000 medlemmar och finns i flera länder, är så glad för deras skull! Är du inte medlem än? Bli det här!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► nicco
29 Dec 2013 - 21:50
............................................................................................................................................................................................................

Jag är medlem på där och får hem tamponer varje månad men jag är däremot inte VIP medlem, hur blir man det? Skulle också vilja vara det nämnligen :)

Svar: Jag tror inte alla som vill blir det, men för att få chansen så har de nyligen uppdaterat med lite mer frågor om en själv på profilen som man måste svara på. Du loggar in och längst upp i högra hörnet står det "konto" tryck där och sen ser du "Min reddvilleprofil" i högerspalten, klicka på "Social media" och svara på frågorna där. Sen är det nog bara att hålla tummarna, min gissning är att de kollar upp de konton du anger och ser efter om de tror din blogg passar att samarbeta med :)
Liie

2
► Laura
10 Jan 2014 - 20:19
............................................................................................................................................................................................................

Vad roligt med té! Själv blev jag deras VIPare nyligen så det ska bli spännande att se vad de tycker passar mina behov =)

Svar: Fast det var kaffe ;) Vad roligt att du också är med!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?