VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    18 Dec 2013

Vinnaren av 2 adventstävlingen!

Kategori: Vinnare / 2013
Vinnaren av andra adventstävlingen är utsedd! Många bra kommentarer även i denna tävling, och vinnaren blev till slut Frida, grattis! Du kommer få ett mail inom kort. Stort tack till Hittajulklappar.nu som sponsrade med biobiljetterna! Ni som fortfarande inte är klar med klapparna kan ju kika in där och få tips på vad som kan köpas :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Frida
19 Dec 2013 - 13:10
............................................................................................................................................................................................................

åååh!!!! Tusen tack!!!! Vad glad jag blir!!! :D :D :D

Svar: Härligt att du blev glad :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?