VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    22 Dec 2013

Vinnarna av 3 adventstävlingen!

Kategori: Vinnare / 2013
Det var inte så många som deltog i denna tävling om en fotobok från Solentro.se, men inte lätt för det att välja vinnare! Alla vann ju visserligen, men de tre som får 200 kr i presentkort är Nina Lants, Malin och Helena i Uppsala. Ni andra kommer få 100 kr i presentkort, jag kommer maila er alla efter att jag fått koderna. Vet inte riktigt när det blir men förhoppningsvis inom ett par dagar.
 
Tack så mycket till Solentro.se som sponsrade med vinsterna! Vill du kanske sammanfatta 2013 i en fin bok så tycker jag du ska ta en titt på deras sida, det finns så mycket olika böcker i olika prisklasser att välja mellan att det passar alla.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Malin
26 Dec 2013 - 23:21
............................................................................................................................................................................................................

Gud vad glad jag blev! :D Tack så mycket :D
kommer bli en uppesittarnatt inatt känner jag, så jag får pyssla med semesterboken :D

Svar: Vad roligt att du blev glad, hoppas det kommer gå bra att göra den :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?