VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    14 Feb 2013

Gratis frakt på Nelly.com!

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2013
Nelly.com är ju så schyssta att de ger bort presentkort på 75 kr till deras kunder när de fyller år. Mitt går ut om en vecka och jag tänkte som så att om jag väntar till sista dagen så kanske kanske de hinner ha någon fri frakt-kampanj. Och vad blev det idag? FRI FRAKT två veckor framöver och man behöver ingen kod vilket gör att jag kan använda mitt presentkort. Dessutom har jag haft 38 kr i nellypengar liggandes i flera år som inte blivit använda på grund av att jag alltid handlar med någon rabattkod och man får inte mixa. Så jag gjorde av med dem med i ytterligare en beställning, totalt betalade jag 1 kr för allt på bilden :)
 
Köpstopp som jag har och försöker hålla så gott det går så ville jag inte använda pengarna till kläder och lägga till massor själv utan köpte trosskydd istället som jag ändå måste köpa och nu har jag ett lager för en lååång tid framöver. Badkulorna är bara för utfylldnad, då jag tror de är det som kostar minst i hela shopen, 5 kr styck. Ljuset doftar UNDERBART!!
 
Passa på att göra av med era presentkort och rabattkoder nu och slipp frakten på 39 kr :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?