VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    11 Feb 2013

Right now

Kategori: Träning / 2013
Precis vad jag behövde nu. Verkar vara ett jättebra löpband, bättre än väntat! Varför tar man inte med i produktbeskrivningen att bandet är ihopfällbart t.ex? Det är ju en väldigt positiv sak. Och att man kan plugga i något slagt minneskort, iFit, för att få fler träningsprogram. Nu ska jag utforska mera!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
11 Feb 2013 - 17:32
............................................................................................................................................................................................................

Spännande med nya saker! Verkar vara ett riktigt bra band, vilket är bra för då blir det nog väl använt också. Skönt att vara oberoende av väder och så... vill ut och springa men det är för kallt, för snöigt och så är det is under snön. Kunde kanske gå om det var plant, men jag har backar åt alla håll.

Svar: Ja bandet funkar kanon och det är ju som du säger väldigt viktigt för att det ska bli använt. Träningsredskap brukar ju lätt kunna sluta användas lite för tidigt än vad man trott, men denna SKA användas minst 4 gånger i veckan, åtminstone till promenader. Jag ger mig inte ut på vintern och jag går inte på gym, så det här är perfekt för mig :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?