VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    12 Feb 2013

Sistaminutenpresent!

Kategori: Tips - Blandat / 2013
Inte köpt någon alla hjärtans dagpresent än trots massor av påminnelser överallt? Än är det inte för sent, beställ en godisbox från Godisboxen.se! Själv skickade jag en förra året till min sambo när han var sjuk och det uppskattades och han blev väldigt överraskad! Det fick bli med en giraff utanpå och meddelandet inuti var ett korkat internskämt ;) Hade jag haft mer tid på mig hade jag valt en egen bild på boxen men var jättestressad och deras giraff passade ändå bra!
 
Nu finns det massor med kärleksboxar och beställer man innan 14.00 imorgon onsdag så hinner boxen fram till alla hjärtans dag! Överraska någon i din närhet, eller kanske någon långt långt borta :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?