VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagsrummet
    21 Feb 2013

Tvkvällen ser annorlunda ut

Kategori: Vardagsrummet / 2013
1. Stel (men god) middag på en köksstol och ett par kuddar. 2. Tvkvällen blir aningen mysigare med ett par kuddar mot väggen.
 
Haha det är så roligt att trots att vi inte har någonstans att sitta i vardagsrummet så väljer vi hellre att ha en stel ganska jobbig middag framför tvn än att stöka av köksbordet.. :p
 
Imorgon kommer våran nya soffa så det är därför gamla soffan är borta. Kommer knappt ihåg hur den nya ser ut så det blir lite av en överraskning haha. Har en känsla av att den kanske kommer kännas lite för stor för rummet men förhoppningsvis vänjer man sig. Blir helmakeover i resten av rummet också, tvn ska upp på väggen, ny mindre tvmöbel och ett nytt soffbord måste vi ha. Men imorgon blir det fredagsmys i ny soffa i alla fall det är ett som är säkert! Nu ska jag fortsätta glo på Lyxfällan.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sofie
22 Feb 2013 - 14:42
............................................................................................................................................................................................................

Mysigt!! :)

Sv: åh tack så jättemycket!!

Svar: TACK för alla dina kommentarer <3 Roligt att du kommenterat så mycket :)
Liie

2
► Julia
22 Feb 2013 - 15:08
............................................................................................................................................................................................................

kommer säkert bli jättefint när det blir klart!:)

sv: tack :)

Svar: Jaa det börjar ta sig nu :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?