VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Träning
    30 Jan 2013

Beställt ett löpband!

Kategori: Träning / 2013
Vi hade sagt att om vi ska ha ett löpband så får det inte kosta mer än 5000 kr. Nu fick jag ett oväntat tillskott av pengar för ett tag sedan (taaack ♥) så vi bestämde oss för att satsa på ett dyrare band istället eftersom det är vad vi borde ha, om vi ska springa/jogga på det båda två flera gånger i veckan, de billigare håller inte för det.
 
I förrgårkväll snubblade vi över den på bilden från Bodystore.com / Gymgrossisten.com (direktlänkar till bandet) Detta band är precis vad vi vill ha med 2 hästkrafter, brett band på 50 cm och med lutning, plus att det ser helt okej ut, inte för klumpigt. Nersatt från 15999 kr till 9999 kr till och med sista januari så nu slog vi till. Vi köpte det från Gymgrossisten, då vi fick lite gratis saker med på köpet där, testa själv att lägga den i varukorgen, man får sedan välja gratis kläder, kosttillskott och annat kul! Det får man även på Bodystore men det finns inte lika mycket att välja på där. LÄNGTAR SÅ TILLS DET KOMMER!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
30 Jan 2013 - 12:23
............................................................................................................................................................................................................

Ser ut att vara ett bra band och de flesta band brukar väl ligga i prisklassen 15000 och uppåt så det där är nog ett riktigt bra köp till det priset.

Svar: Ja jag tror det här kommer bli bra faktiskt, de för 5000 kr är visst för klena om man ska använda mycket så det kändes bättre att satsa på något dyrare.
Liie

2
► Kelly & Ella
30 Jan 2013 - 16:34
............................................................................................................................................................................................................

Sv; Ja det kan man ju undra.. :/ Kram!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?