VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder, Vardagen
    31 Jan 2013

Godmorgon + erbjudanden

Kategori: Tips - Rabattkoder, Vardagen / 2013
Hej! Vilken helvetesnatt, huvva. Nu är jag vaken i alla fall och har svarat på den uppdaterade undersökningen på Reddville.se (Tampons for free), är du medlem där så in och svara du med, de 50 första får ett fint tampongetui och en extra tampongbox från R.E.D.D. Free (Tampons for free har ju bytt namn till R.E.D.D. Free nu)
 
Planen idag är att packa ett par beställningar, posta dem och sedan promenera till DHL för att hämta ut ett paket, jag tror det är almanackan faktiskt! Men mest av allt längtar jag efter löpbandet.. Åh.
 
Idag är för övrigt sista dagen att handla med 15% rabatt på callitdesign.se, koden du måste skriva in är JULKALENDER.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?