VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Party och mys
    01 Jan 2013

Nyår 2012/2013

Kategori: Party och mys / 2013
Nyår är över och för min del så var det en riktigt härlig kväll! Vi var 5 par hemma hos mina fina före detta arbetskamrater och alla tog med sig varsin del av middagen, och mätta blev vi! Så spelade vi lite spel och strax efter tolvslaget hoppade vi i badtunnan och blev sittandes i ett par timmar. Ut i snön var vi också, har rivsår på benen haha, visste inte att det skulle vara sån skare. Efter badet hamnade vi inne och åt dipp, chips och kex och ost. Hemma vid 4 och det gick förvånansvärt bra att sova måste jag säga, har förberett mig på den här natten länge nu och jag tror faktiskt det hjälpte.
 
Ikväll är det soffan som gäller, med chips och dipp. Sen är det slut på chips, godis och pizzor, vi ska försöka få ordning på hälsan och kroppen! Hoppas ni med hade en fin nyår!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Malin "Pinkpiercing" Johansson
01 Jan 2013 - 22:52
............................................................................................................................................................................................................

Jag ska inte helt sluta med chips, godis, dricka och pizza, bara skära ner lite på det :)

Gott nytt år :D

Svar: Det är nästan bättre, man måste få äta lite gott också och jag har gått över till det med, att dra ner på godiset bara :)
Liie

2
► Grimgoth
02 Jan 2013 - 11:22
............................................................................................................................................................................................................

Verkar varit ett bra nyår för dig, och vilken härligt rökig bild du bjuder på. ;)

Svar: Det var ett mycket bra nyår!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?