VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    04 Jan 2013

Rabattkod Callitdesign.se!

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2013
I och med julkalendern fick jag en rabattkod hos callitdesign.se att dela med mig av till er som vill shoppa inredning billligare! Koden är JULKALENDER och den ger 15% rabatt på hela sortimentet och gäller till och med sista januari!
 
Jag lyckades vinna en sån där fågelnyckelhållare i en annan blogg nu i jul, och den är så så söt! Annars gillar jag det mesta från Qualy, Cult Design och Koizolo, det är märken som gör väldigt stilrena och enkla saker. Och det är bara ett fåtal av märkena som finns hos callitdesign.se som till största del säljer mest stilrena grejer.
 

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sarah
04 Jan 2013 - 22:13
............................................................................................................................................................................................................

Så himla fin din header e :)

Svar: Tack så mycket!
Liie

2
► Mandosa
23 Jan 2013 - 15:45
............................................................................................................................................................................................................

Fina grejjor!

Svar: Ja visst är det!!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?