VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender Vinnare
    02 Jan 2013

Vinnare lucka 20!

Kategori: Julkalender Vinnare / 2013
Nu har Protecty.se utsett en vinnare i deras lucka 20 och det blev Zaida (kommentar nummer 21), grattis!! Jag har mailat dig Zaida och behöver svar inom 5 dagar annars utses en ny vinnare.
 
Vann du inte men vill ha ett par rosa arbetsbyxor så finns dom här i både herr och dammodell! Finns även en barnmodell, skriv in rosa i sökfältet så kommer den upp, och då kommer även alla andra rosa vuxenmodeller fram, finns ju även en piratbyxa samt en med camouflagemönster!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► inga
04 Jan 2013 - 03:15
............................................................................................................................................................................................................

congrat:)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?