VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    25 Jul 2013

100 kr presentkort på Nelly!

Kategori: Kläder / 2013
Hatar att missa sånna här fina erbjudanden, beställde från Nelly för bara några dagar sedan, paketet ligger och väntar på mig på posten! Såg en kjol jag ville ha så köpte den och massa hygienprodukter så jag kom upp över 500 kr, då blev det fri frakt och så kunde jag använda koden U89416 för 100 kr rabatt, ganska bra deal det med iofs men :) Kjolen kostade mig bara 49 kr då, det fick den vara värd, jag ska testa på att gå i långkjol nu! Hygienprodukterna är dessutom billigare på Nelly än i affären så jag tjänar på det med.
 
Sen har dom ju en annan fin grej också, köp ett par NLY Shoes så får man dessa tygskor gratis. Kanske köpa ett par svarta tygskor och få ett par vita? Har man inte gått lite jämnt upp då? ;) Själv ska jag trycka ner mig i mina för små tygskor idag för jag ska åka och bada. Det är stenigt där vi badar och jag tänkte gå med skorna i vattnet för att slippa göra illa mig. Brukar ha flipflops men de gick sönder på semestern så det får bli tygskorna idag trots att de är en storlek för små.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?