VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    30 Jul 2013

Bohemiskt, typ

Kategori: Kläder / 2013
HALSBAND / SKOR / BIKINI / VÄST / KJOL / ARMBAND 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
 
En lite sådär jordnära strandoutfit. Fattas bara knästrumporna i naturvitt slarvigt nerhasade så vore den perfekt! Det finns så mycket fint alltså, undra om det är just för att jag inte ska handla som jag fastnar för typ allt jag ser. Fast det här collaget slängde jag mest ihop pga den här tävlingen. Ytterst liten chans att man vinner bland över 1000 deltagare men hey, låter man bli att tävla har man ju absolut ingen chans alls! 10 000 kr att shoppa kläder för skulle inte alls sitta fel.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Malin Aurora
31 Jul 2013 - 20:35
............................................................................................................................................................................................................

Åh så mycket tjusigt!

Svar: Visst var det!
Liie

2
► Sarah
09 Aug 2013 - 13:30
............................................................................................................................................................................................................

Fint kollage :)

Svar: Tackar!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?