VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    26 Jul 2013

Då testar vi igen.

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2013
Gjorde ju en beställning från e.l.f. i mars, men den lyckades aldrig hitta hit. Är nog första gången någonsin ett paket aldrig hittat hem till mig (om man inte räknar en halsduk jag skulle få en gång som aldrig kom, fast jag vet inte ens om den skickades). e.l.f. skrev något om goodwill och gav min pengarna tillbaka i alla fall, så jag ger dem en chans till, de har ju min favoritmascara! Jag har aldrig testat en riktigt dyr mascara, men tycker denna för runt 40 kr är bättre än alla för 150-200 kr jag testat tidigare.
 
Nu fick jag den dessutom för 20 kr, då e.l.f. har otroliga 60% rabatt på allt, med koden 600731. Så för allt på bilden blev det bara 143 kr, frakt inräknat. Ganska galet. Vet inte hur länge den gäller, förmodligen inte länge. Hoppas mitt paket kommer fram nu.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?