VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    29 Jul 2013

Få Oliva by CCS ögoncreme

Kategori: Tampons for free / 2013
Fastnade väldigt för ansiktscremen jag fått tidigare av R.E.D.D. Free och Oliva by CCS, använder den varje dag. Från R.E.D.D. Free får man ju gratis normaltamponger varje månad med olika företags reklam på (det är så det kan vara gratis, företagen betalar våra tamponger!), men nu finns REDDSHOP också för oss som behöver fler storlekar! Det är en prenumerationstjänst, man väljer vad man behöver, betalar, så kommer boxarna smidigt i brevlådan varje månad. Vill man inte prenumerera går det bra att göra engångsköp också.
 
Om man köper minst två boxar så får man just nu en ögoncreme i samma serie som resten av setet jag har, och det kunde jag inte motstå! Så jag köpte två miniboxar, har visserligen så jag klarar mig i 10 månader redan, med med dessa två räcker lagret över ett år, det känns ändå bra. Kom dock att tänka på klippet nedan, haha. Man kan ju tro att jag som tjej borde identifiera mig med Penny i den serien, men jag känner mig oftast som en Sheldon.. Här har han faktiskt en poäng, om än överdriven ;)
 
 
Men ja, vill du också få ögoncremen? Skriv in order sommar i kassan, det finns ett begränsat lager så först till kvarn :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?