VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Inredning, Källaren
    22 Jul 2013

Förvaringslådor

Kategori: Inredning, Källaren / 2013
Lådor från Ikea, 33x38x30 cm, finns även i en fin blå färg och i en mindre fin rosa färg.
 
Försöker få någon ordning på alla saker i källaren. Inte det lättaste. Problemet är lådorna, hur jag än gör blir det inte bra. Vi kör med banankartonger blandat med lite större helvita pappersflyttkartonger, men det ger ingen ordning alls.
 
Banankartongerna: För det första är de hemskt fula och lite för stora så det får bara plats en på varje hylla, därmed mycket utrymme som blir outnyttjat om man inte bara trycker in saker hur som helst bredvid, men det vill jag ju inte. Det ska ju vara fint och organiserat. För det andra har de inget lock så sakerna blir dammiga.
 
Flyttkartongerna: De kan stängas och är rätt snygga, men är också för stora så man tappar utrymme. De är även för stora för sakerna vi har, inte kan fylla upp dem helt med liknande saker. Till kläder funkar de bra, men t.ex mina målargrejer fyller bara till hälften, så det blir antingen outnyttjat utrymme där också eller en mixlåda. Vill ju undvika mixer för att det ska bli lättare att hitta.
 
Så nu letar jag lådor, mest för skojs skull. Har inte råd att köpa men det är kul att titta. De på bilden från Ikea skulle passa perfekt, alldeles lagom storlek för att förvara saker och det går in två på bredden precis i våra hyllor. Skulle behöva minst ca 60 stycken, hehe. Blir ju "bara" runt 4000 kr det, för förvaringslådor... Får nog leta vidare efter ett billigare alternativ. Men håll med om att det skulle vara fint med 60 vita och märkta lådor snyggt uppradade på hyllor som går längs tre av väggarna i rummet?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
22 Jul 2013 - 19:49
............................................................................................................................................................................................................

Det där med lådor kan vara svårt, i alla fall om man vill hitta den perfekta storleken. Tänkte nästan säga att du kan ju göra egna i trä, men när du ska ha så många så är det kanske inte ett alternativ. Skulle i alla fall vara snyggt med dom från IKEA och det är kanske svårt att hitta lådor billigare än där?

Svar: Blir ett jäkla byggande då ;p Men iofs, när man väl måttat ut allt man ska ha så är det ju ganska lätt att kapa allt i ett svep, kan ju tom göra en fyrkantig box så alla sidorna är lika då blir det ju jättelätt, är bara ihopsättandet som blir lite jobbigt. Men säkert kostar det en slant också, och tid. Får drömma vidare :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?