VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Produkter
    04 Jul 2013

Ibland blir man extra nöjd

Kategori: Produkter / 2013
Blir ju alltid nöjd med det jag skickar iväg från Drops of Light (icke att förväxla med att bli nöjd med allt jag gör, ni ska bara veta hur många felstämplade plattor jag har här hemma haha, hamnar någon bokstav lite fel så är det bara att börja om på nytt tills det blir bra), men ibland blir man lite sådär extra nöjd när det blir så där perfekt rakt och centrerat på en gång! Det flöt på ordentligt bra idag alltså. Att armbandet är turkost gör det hela extra fint tycker jag, vet inte hur det gått till men jag har fastnat för färgen turkos, likaså stenen turkos som jag inte alls kände någon kärlek till för bara några månader sedan.
 
Även att jag fastnat för brunt och guld, likaså färger tillsammans med guld. Jag vet inte riktigt vem jag är längre hehe. Tillverkade massa nya armband igår som jag blev mycket nöjd med. Om jag hinner med att fota/redigera/skriva texter/räkna ut priser idag eller imorgon så kommer de upp innan semestern, annars efter. En helt ny stil till Drops of Light, yey! Kul ju!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
04 Jul 2013 - 16:31
............................................................................................................................................................................................................

Oooh spännande!! :)

Svar: Jaa äntligen kommer nåt nytt! Gäller bara att lägga upp det också.. Nu är vi på väg, blev såklart försenad två timmar men nu har ju birsta stängt så vi ligger bra till i tidsplanen ändå, passerar snart Sundsvall :)
Liie

2
► Isabell Bellefix Gustafsson
04 Jul 2013 - 18:23
............................................................................................................................................................................................................

Åh, den var verkligen super fin :)

Svar: Tack snälla!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?