VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    15 Jul 2013

Maxiklänningar på rea

Kategori: Kläder / 2013
 
Har fastnat enormt för maxiklänningar. Så fint på andra så jag vill testa också, även om jag inte är någon klänningsmänniska alls. Vet inte hur många jag testat under semestern, men alla har det varit någit fel på enligt mig. För kort, för lång, för konstiga axelband, för genomskinlig, fel storlek osv.
 
Nu har bubbleroom.se 20% rabatt på alla reavaror med koden SUMMER, och alla dom här fina maxiklänningarna är på rea. Har kommit på att jag vill ha något mönster, de enfärgade jag testade såg man alla kroppens skavanker extra bra, mönster döljer lite. Gillar den i mitten mest, och 134 kr som det blir är ju inte att klaga på. Vad tycker du om långklänningar? Har du någon?
 

Var för övrigt in på Bubblerooms outlet i Sågmyra på semestern, det var en ganska trevlig affär, stor och luftig. Fast de flesta plagg man gillade var i extra stora storlekar, men lite hittade jag i alla fall som jag köpte.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?